:

Hur lång tid tar det att bygga en Tjällden pool?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Hur lång tid tar det att bygga en Tjällden pool?
 2. Hur bygger man en pol?
 3. Hur mycket utrymme runt pool?
 4. Vad kostar det att gjuta en pool?
 5. Vad betalade ni för er pool?
 6. Hur mycket plats behövs för en pool?

Hur lång tid tar det att bygga en Tjällden pool?

Tjällden pool kräver poolgrund som ska först ska gjutas. Detta byggsystem går snabbt att montera och systemet är framtaget för att kunna utföras själv. Du placerar ut poolblocken och gjuter på 1-2 dagar.

Hur bygger man en pol?

Materialet du behöver för att bygga pool inkluderar vanligen:

 1. Pool.
 2. Poolskydd eller pooltak.
 3. Teknik för rening och uppvärmning inklusive ledningar för dessa som räcker till det avstånd du har mellan teknikrum och pool.
 4. Markduk.
 5. Dräneringsslang.
 6. Underlag: För stenbädd: Bärlager/makadam + sand. ...
 7. Återfyllnadsmaterial.

Hur mycket utrymme runt pool?

Yta runt poolen Du bör även ha plats att kunna gå runt poolen utan problem, vilket underlättar vid t. ex. städning. Även pooltäcket ska få plats och det tar plats utanför poolen, räkna minst 0,5 meter extra för ett vanligt pooltäcke.

Vad kostar det att gjuta en pool?

Priset ligger på mellan 40 0 kr, och för den solida betongstommen är priset ännu högre. Priset varierar en del beroende på priset för betongbilen och hur tillgänglig din pool är.

Vad betalade ni för er pool?

Priset för en normal pool ligger i ett stort spann, allt från 200 000-600 000 kronor, men det kan bli ännu dyrare. Det finns flera faktorer som påverkar priset på en pool, men i första hand är det pooltypen.

Hur mycket plats behövs för en pool?

För normaltomten så brukar pool i 4×8 eller 3×6 meter vara en perfekt storlek. Är man många i familjen med barn och kanske barnbarn så lägg gärna till en meter eller två på bredd eller längd beroende på vad som passar bäst på tomten.