:

Vad är Cellular Apple?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vad är Cellular Apple?
  2. Är Apple Watch operatörslåst?
  3. Hur ser jag om min iPhone är operatörslåst?
  4. Kan man ringa med Apple Watch GPS?
  5. Kan inte aktivera eSIM Telia?

Vad är Cellular Apple?

Apple Watch GPS + Cellular Med Apple Watch Series 7 eller Apple Watch SE med mobil uppkoppling och ett aktivt abonnemang kan du ringa, skicka meddelanden och mycket mer. Helt utan din iPhone. Du kan också få snabb hjälp i en nödsituation, även på utlandsresan, genom att bara hålla in sidoknappen.

Är Apple Watch operatörslåst?

Kontrollera om du har ett abonnemang med stöd för mobil uppkoppling hos en operatör som erbjuder den funktionen. Din iPhone och Apple Watch måste använda samma operatör*, och du måste befinna dig på den operatörens nätverk när du ställer in mobilnät på klockan. Har du ett mobilabonnemang för företag?

Hur ser jag om min iPhone är operatörslåst?

Gå till Inställningar > Allmänt och tryck på Om. Under Operatörslås bör du se ett meddelande som säger ”Inga SIM-begränsningar”. Om du inte ser det meddelandet kontaktar du din operatör.

Kan man ringa med Apple Watch GPS?

Med en wifi- eller mobilnätsanslutning kan du göra följande med din Apple Watch, även om du inte har med dig din iPhone. Använda Siri för att få färdbeskrivningar, skicka iMessage-meddelanden med mera. Ta emot och svara på meddelanden. Ringa och svara på telefonsamtal.

Kan inte aktivera eSIM Telia?

aktiverar du Telias e-sim på en Android-mobil Gå till Inställningar och välj Anslutning. Tryck på Simkortshanterare. Tryck på Lägg till abonnemang och därefter Lägg till med QR-kod. Scanna QR-koden enligt instruktionerna på skärmen.