:

Hur får män bort Fisklukt i underlivet?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur får män bort Fisklukt i underlivet?
  2. Hur håller män underlivet fräscht?
  3. Varför luktar urin fisk?
  4. Varför luktar fisk illa?
  5. Hur håller man sig fräsch där nere?

Hur får män bort Fisklukt i underlivet?

Bakteriell vaginos behandlas med läkemedel på recept som hämmar eller dödar bakterier. Dessa kallas också för antiseptika och antibiotika. Det finns två olika sätt som du kan ta läkemedlen: Du kan använda slidkräm eller vagitorier, det vill säga läkemedel som du för in i slidan.

Hur håller män underlivet fräscht?

Tvätta försiktigt med ljummet vatten eller med en skonsam intimtvål. Om du känner dig lite torr eller obalanserad i underlivet kan du även använda en återfuktande intimgel- eller kräm efter att du duschat för att behålla den naturliga fuktbalansen i underlivet.

Varför luktar urin fisk?

Utöver bakterier kan virus eller svamp orsaka en infektion. Den angripande bakterien frodas i urin och sprider sig snabbt, vilket leder till infektion och kan resultera i en obehaglig lukt. Symptom på urinvägsinfektion eller blåskatarr inkluderar: smärta eller brännande känsla vid urinering.

Varför luktar fisk illa?

När fisken dödas utsätts fiskvävnaden för luft, och bakterierna i fiskens kropp bryter ner denna kemikalie till två nya kemikalier som är derivat av ammoniak och därför luktar ganska illa. Den fisikiga, lite ”leriga” lukten påminner väldigt mycket om ammoniak.

Hur håller man sig fräsch där nere?

Det är bra att tvätta underlivet en gång om dagen med vatten. Det tar bort rester av kiss, avföring och flytningar. Använd dock inte tvål.