:

Hur laddar man ner Office 365?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Hur laddar man ner Office 365?
 2. Varför kan jag inte ladda ner Office 365?
 3. Hur aktiverar man Office 365?
 4. Kan inte aktivera Office 365?
 5. Hur ska du ta bort Microsoft 365 eller Office?
 6. Hur gör du för att installera Office?
 7. Vad är Microsoft 365 prenumeration?

Hur laddar man ner Office 365?

Logga in för att ladda ned Office

 1. Gå till www.office.com och välj Logga in om du inte redan är inloggad. ...
 2. Logga in med det konto som du kopplade till den här versionen av Office. ...
 3. Efter att ha loggat in, följ de steg som matchar den typen av konto du har loggat in med. ...
 4. Då slutförs nedladdningen av Office till din enhet.

Varför kan jag inte ladda ner Office 365?

Tips: Med de här Microsoft 365-prenumerationerna finns det inga program att ladda ned och installera. I de flesta fall kan du även komma åt och använda onlineversioner av Office-apparna i webbläsaren. Mer information finns i Gratisversionerna av Office Online-apparna.

Hur aktiverar man Office 365?

Du aktiverar Office genom att logga in med ett Microsoft-konto. Om vi känner igen ditt Microsoft-konto visas det på den här skärmen. När du har loggat in läggs produkten till i ditt Microsoft-konto, så att du kan installera om den senare, eller hantera din nya prenumeration, utan en produktnyckel.

Kan inte aktivera Office 365?

Microsoft 365: Använd Support- och återställningsassistenten från Microsoft. Support- och återställningsassistenten från Microsoft-appen körs på Windows-datorer och kan hjälpa dig att identifiera och åtgärda aktiveringsproblem för Microsoft 365.

Hur ska du ta bort Microsoft 365 eller Office?

Om du vill ta bort Microsoft 365 eller Office helt öppnar du Kontrollpanelen på datorn och avinstallerar Microsoft 365 eller Office. För Mac, iPad och Android-surfplattor2följer du enhetens instruktioner när du vill avinstallera en app.

Hur gör du för att installera Office?

Om du vill installera Microsoft 365, eller Office som ett engångsköp, går du till account.microsoft.com. Logga in med det Microsoft-konto som du använde till att köpa, eller redan har kopplat till, prenumerationen eller engångsköpet. Följ sedan anvisningarna på skärmen för att installera Office.

Vad är Microsoft 365 prenumeration?

Microsoft 365 är en prenumeration som innehåller de senaste funktionerna för samarbete i en smidig, integrerad miljö. Microsoft 365 innehåller de robusta Office-skrivbordsappar du känner till, som Word, PowerPoint och Excel. Du får också extra onlinelagring och molnanslutna funktioner så att du kan samarbeta med filer i realtid.