:

Hur mycket kostar det att göra en roadtrip i USA?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar det att göra en roadtrip i USA?
  2. Vad kostar en lunch i USA?
  3. Vad kostar det att semestra i USA?
  4. Vad kan man köpa billigt i USA?
  5. Hur mycket kostar en pizza i USA?
  6. Vad kostar en lunch i New York?

Hur mycket kostar det att göra en roadtrip i USA?

Totalt för en månad och två dagar hamnade vi på 32'000kr per person inklusive allt. (Här räknar jag inte med kläder eftersom det köper man ju hemma med...) Vi hade räknat med 35'000kr så vi är verkligen nöjda med vår budget!

Vad kostar en lunch i USA?

I USA kan du välja en måltid från många olika typer av kök. Till exempel, en måltid för två personer, på en restaurang: Asiatisk restaurang 354 SEK (36 USD) Kinesisk restaurang 266 SEK (27 USD)

Vad kostar det att semestra i USA?

Om du vill tillbringa en vecka i USA kommer kostnaden för din vistelse att vara: 7,600 SEK (785 USD) -en billig vistelse i 7 dagar i USA. 10,000 SEK (1,000 USD) - en budgetresa i 7 dagar i USA. 13,000 SEK (1,400 USD) för en veckas bekväm vistelse i USA.

Vad kan man köpa billigt i USA?

Kläder, väskor och solglasögon från amerikanska designers är billigare här. Dessa märken brukar du kunna hitta både i varuhus och butiker: Marc Jacobs, Ray Ban, Michael Kors, Donna Karen, Vera Wang, Kate Spade, Calvin Klein, Todd Oldham, Bill Blass och Anna Sui. Steve Madden – trendiga skor till bra priser.

Hur mycket kostar en pizza i USA?

Restaurangpriserna är lite knepiga att få grepp om eftersom det är lite olika vad man får betala för. Lite exempel - en pizza hamnar runt 15 dollar och för samma belopp kan man få en sirloin steak. Stekt lax strax under 10 dollar.

Vad kostar en lunch i New York?

En normal måltid på ett ställe med normala priser kostar mellan $15-$25. Vill man ha en öl till maten så lägg till $7. Dricks ingår inte i priserna. Räkna med mellan 15-20% för detta.