:

Hur långt är det mellan Los-Angeles och San Francisco?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur långt är det mellan Los-Angeles och San Francisco?
  2. Hur långt är det mellan Las Vegas och Los-Angeles?
  3. Vad heter vägen mellan Los-Angeles och San Francisco?
  4. Hur lång tid tar det att åka till San Francisco?
  5. Hur mycket kostar det att åka till San Francisco?
  6. Vad kostar en resa genom USA?

Hur långt är det mellan Los-Angeles och San Francisco?

Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan San-Francisco och Los-Angeles är 559,12 km. Det kortaste avståndet mellan San-Francisco och Los-Angeles är 613,20 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 7h 6min.

Hur långt är det mellan Las Vegas och Los-Angeles?

Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Los-Angeles och Las-Vegas är 361,45 km. Det kortaste avståndet mellan Los-Angeles och Las-Vegas är 426,15 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 4h 50min.

Vad heter vägen mellan Los-Angeles och San Francisco?

Den drygt 70 mil långa rutten mellan Los Angeles och San Francisco kallas ”scenic highway” av en anledning: det är den vackraste delen av Kaliforniens kust. Här ligger bland annat den världsberömda sträckan Big Sur.

Hur lång tid tar det att åka till San Francisco?

Ett flyg från Göteborg Landvetter till San Francisco Intl färdas ungefär 8570,9 km. När det gäller flygtiden tar det vanligtvis lite över 13t 40m.

Hur mycket kostar det att åka till San Francisco?

Totalt pris för flygresan Östersund > San Francisco tur och retur blev därmed 10404:- för två personer (eller 5202:-/person).

Vad kostar en resa genom USA?

Budget. Som alltid svårt att sätta exakt men ett spann på 0 kr/person inkl. flyg från Sverige, hyrbil och boende på motell/hotell. Kan du bo i bilen slipper du kostnader för logi men det är också skönt att kunna checka in med alla bekvämligheter som medföljer.