:

Vad händer när Mobilabonnemanget går ut?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vad händer när Mobilabonnemanget går ut?
  2. När går mitt mobilabonnemang ut?
  3. Vad innebär det att ha bindningstid?
  4. Har mitt abonnemang gått ut?
  5. När abonnemanget går ut 3?
  6. Hur ser jag alla mina prenumerationer?

Vad händer när Mobilabonnemanget går ut?

om din bindningstid går ut och du inte har sagt upp abonnemanget fortsätter det att fungera som vanligt. Du betalar fortsatt kostnaden för abonnemanget, om du har betalat för någon hårdvara som varit kopplad till bindningstiden, exempelvis en mobiltelefon, kommer den kostnaden att försvinna.

När går mitt mobilabonnemang ut?

När är bindningstiden slut på mitt mobilabonnemang?? Om du loggar in på Mina Sidor på Telia.se så kan du där se hur lång bindningstid du har. Klicka på det aktuella telefonnumret som finns på första sidan och på nästa sida så har du en länk som heter: Visa/Lägg till bindningstid. Där ser du din bindningstid.

Vad innebär det att ha bindningstid?

Bindningstid innebär att du, via ett avtal, godkänt att betala på en tjänst under en viss förutbestämd period. Framförallt förknippas begreppet med mobilabonnemang men det förekommer även exempelvis på lägenhetshyror, gymkort, hemlarm och bolåneränta.

Har mitt abonnemang gått ut?

När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

När abonnemanget går ut 3?

Via Mitt3 som app Öppna Mitt3-appen och logga in om det behövs. Välj ditt abonnemang och sedan fliken "Abonnemang" längst ner. Högst upp ser du vilken abonnemangsform du har och under när din bindningstid går ut samt när du kan förlänga ditt abonnemang.

Hur ser jag alla mina prenumerationer?

Med appen Mina Tjänster får du full koll på dina abonnemangskostnader. Appens smarta funktioner hjälper dig att spara både tid och pengar. I översikten får du en tydlig sammanställning av dina abonnemangskostnader. På bara några sekunder får du den senaste informationen om hur mycket dina abonnemang kostar.