:

Är det bara Iphone som har FaceTime?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Är det bara Iphone som har FaceTime?
  2. Måste man ha facebook för att ha FaceTime?
  3. Vad kostar ett videosamtal?
  4. Kan man ringa FaceTime med Samsung?
  5. Är FaceTime kopplat till Facebook?

Är det bara Iphone som har FaceTime?

Tips: Så ringer du Facetime även till de med Android, som inte har en Iphone. Facetime fungerar även för att ringa til den med Android eller för att prata med den som använder valfri dator. Pandemin har gjort videosamtal och videomöten med flera deltagare till något mycket vanligt och för många dagligt förekommande.

Måste man ha facebook för att ha FaceTime?

Du behöver personens telefonnummer eller registrerade e-postadress för att ringa via FaceTime. Det finns ett antal metoder för att ringa via FaceTime: Tryck på Nytt FaceTime-samtal i FaceTime-appen och skriv personens telefonnummer eller e-postadress.

Vad kostar ett videosamtal?

Via Skype kan du både ringa vanliga samtal och videosamtal. Tjänsten är gratis för privatpersoner och samtal mellan olika Skypeanvändare kostar inget.

Kan man ringa FaceTime med Samsung?

Du kan inte ladda ner en FaceTime -app för Android inte heller kommer du någonsin att kunna göra detta. Istället måste du få en länk från en iPhone-användare, klicka på den och sedan gå med i konverteringen via dig Samsung telefonens webbläsare.

Är FaceTime kopplat till Facebook?

Öppna FaceTime-appen på din iPhone. Du kan därefter lägga till ett namn för den du kommer att Facetimea med, såsom Kalle eller Stina. Om du vill kan du dela länken via exempelvis SMS eller Facebook Messenger, men du kan även kopiera länken och skicka den hur du vill.