:

Vad är skillnad mellan Google Wifi och Google mesh?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vad är skillnad mellan Google Wifi och Google mesh?
  2. Kan inte migrera Google Wifi?
  3. Är Google Nest kompatibel med Google Wifi?
  4. Vad är OnHub?
  5. Kan inte kommunicera med Google Nest?

Vad är skillnad mellan Google Wifi och Google mesh?

Google Wifi är ett mesh-Wi-Fi-system för hemmet som ersätter din traditionella router och ger sömlös och tillförlitlig Wi-Fi-täckning överallt i hemmet. Du behöver fortfarande en internetleverantör (ISP) och ett modem för att ansluta till internet.

Kan inte migrera Google Wifi?

Om nätverket inte visas kan du behöva byta Google-konto. Om ett nätverk behöver migreras står det Migrera nätverk under listan med nätverk. Om ett nätverk som är online behöver migreras följer du anvisningarna om att lägga till Google Wifi- eller OnHub-nätverk i Google Home-appen ovan.

Är Google Nest kompatibel med Google Wifi?

Du kan konfigurera och hantera enheterna i Google Home-appen. Google Nest Wifi är kompatibel med Google Wifi-åtkomstpunkter.

Vad är OnHub?

Fungerar med OnHub Om du har en OnHub och behöver bättre täckning kan du lägga till en Google Wifi-åtkomstpunkt i nätverket så att du får ett mesh-nätverk. Obs! Med ”åtkomstpunkt” avses även OnHub. OnHub kan fungera som åtkomstpunkt i ett Google Wifi-system.

Kan inte kommunicera med Google Nest?

Kontrollera att högtalaren eller skärmen är inom 4–6 meter från Wi-Fi-routern. Har högtalaren eller skärmen varit ansluten till nätverket tidigare? Har nätverket ändrats nyligen? Har internetleverantören uppgraderat eller ändrat något på routern eller modemet?