:

Hur många använder Instagram 2022?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur många använder Instagram 2022?
  2. Vad är bra statistik på Instagram?
  3. Vem har mest följare på Instagram i världen 2022?
  4. Är Instagram nedlagt?
  5. Hur mäts engagemang på Instagram?

Hur många använder Instagram 2022?

Nedan är en samling av den mest uppdaterade Instagram-statistiken för 2022 för att ge dig en uppfattning om det aktuella läget för Instagram. Instagram har nu mer än 2 miljarder månatliga aktiva användare, enligt den senaste statistiken.

Vad är bra statistik på Instagram?

Växer du stadigt eller har du planat ut? Enligt Sara ligger en bra tillväxt per vecka på 1%. För mig betyder det ungefär 145 följare i veckan, något jag faktiskt tar – de flesta veckorna (långt ifrån alla). Den här statistiken kan du hitta på bland annat Social Blade men även i din IG-statistik.

Vem har mest följare på Instagram i världen 2022?

Nu har ingen annan än Ariana Grande tagit plats på tronen. Det Instagramkonto som har mest följare, förutom Instagrams egna konto med 283 miljoner följare, är fotbollsspelaren Christiano Ronaldo med 156 miljoner följare. På tredje plats kommer Ariana Grande som har 147 miljoner följare på Instagram.

Är Instagram nedlagt?

Ryssland förbjuder Facebook och Instagram En rysk domstol begär att Facebook och Instagram stängs ner i landet.

Hur mäts engagemang på Instagram?

Ett sätt är att addera antal likes, kommentarer, delningar och ”saves” (dvs alla engagemangmöjligheter på ett inlägg) och dividera det med antalet följare. Multiplicerar du sedan det med 100 får du en procentandel.