:

Hur fungerar Nuskin?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Hur fungerar Nuskin?
 2. Hur man använder Galvanic spa?
 3. Vad är Galvanic Spa?
 4. Vad är ageLOC?
 5. Hur bra är Lumispa?
 6. Hur mycket kostar en LumiSpa?
 7. Hur använda LumiSpa?
 8. Varför LumiSpa?
 9. Hur bra är LumiSpa?
 10. Vad är African Black Soap bra för?
 11. Hur ofta ska man använda African Black Soap?

Hur fungerar Nuskin?

Innehåller patentsökt teknologi med modifierade strömpulser som optimerar och aktiverar huden och ger en ungdomligare hy. Tar fram hudens naturliga skönhet för en fylligare och mer elastisk hy med ökad lyster. Hjälper till att ljusa upp mörka fläckar tack vare extraktet från strandlilja i Activating Serum.

Hur man använder Galvanic spa?

ageLOC Face Conductor Pre-Treat Gel Treatment Gel Enkel 2-stegsprocess som tar fem minuter att applicera. Använd 2–3 gånger i veckan. Använd denna hudvård morgon och kväll för att behandla och jämna ut förekomsten av fina linjer och rynkor kring mun, ögon och panna.

Vad är Galvanic Spa?

Galvanic Spa är en revolutionerande, patentbelagd teknik som med hjälp av en mild, galvanisk ström och tillhörande, behandlande produkter i världsklass, rengör och reparerar huden 70% längrener på djupet än alla vardagliga produkter kan och utan att rubba hudens naturliga fuktbarriär.

Vad är ageLOC?

ageLOC Galvanic Spa är utvecklat av det amerikanska företaget Nuskin som har lång erfarenhet från hudvårdsprodukter. De djupverkande produkterna som används vid behandling får hjälp av den galvaniska strömmen för att tränga djupt ner i huden.

Hur bra är Lumispa?

Jag känner en som håller på med Lumispa, och det kan ju inte vara bra för huden att använda den så mycket som hon gör. När hon sedan gör sin ”före” och ”efter” bilder så är före bilden i bra ljus, bra fokus etc. Men efterbilden är i lite sämre ljus, lite blurrigt och sånt.

Hur mycket kostar en LumiSpa?

Introduktionspaketet ageLOC LumiSpa IPP kostar 4 490 kronor på Nu Skins hemsida.

Hur använda LumiSpa?

ageLOC® LumiSpa™ är avsedd att användas två gånger dagligen. Använd den morgon och kväll för bästa resultat. Fukta ansiktet med ljummet vatten. Applicera ageLOC® LumiSpa™ aktiverande rengöring i ansiktet, undvik området kring ögonen.

Varför LumiSpa?

Din LumiSpa-ögonvårdsupplevelse Minskar intrycket av trött hud, mörka ringar, svullnad och påsar under ögonen. Lyfter och stramar upp huden under och över ögonen synbart. Huden kring ögonen får ett fastare utseende. Huden ser jämnare och mer återfuktad ut redan efter en enda användning.

Hur bra är LumiSpa?

Jag känner en som håller på med Lumispa, och det kan ju inte vara bra för huden att använda den så mycket som hon gör. När hon sedan gör sin ”före” och ”efter” bilder så är före bilden i bra ljus, bra fokus etc. Men efterbilden är i lite sämre ljus, lite blurrigt och sånt.

Vad är African Black Soap bra för?

Den afrikanska svarta tvålen har använts under århundraden i västafrika för att motverka akne, ärr, rynkor och andra hudåkommor och är vida känd för sina renande egenskaper och sitt rika innehåll av vitamin A, E och järn.

Hur ofta ska man använda African Black Soap?

Torkar den ut huden, prova att använda mindre. Lite räcker långt. Använder du för mycket tvål kommer den att torka ut, likadant om du använder den för ofta. Har du känslig eller torr hud börja med att använda den en gång om dagen, varannan dag eller bara när du vill exfoliera huden.