:

Kan man använda Nivea i ansiktet?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Kan man använda Nivea i ansiktet?
 2. Är Nivea dåligt för ansiktet?
 3. Hur bra är Nivea?
 4. Hur många produkter har Nivea?
 5. Vilken NIVEA dagkräm är bäst?
 6. Är Nivea bra för känslig hud?
 7. Vilket land kommer Nivea ifrån?
 8. Vilken Nivea dagkräm är bäst?
 9. Vilken Nivea bäst i test?

Kan man använda Nivea i ansiktet?

1. Vilka hudtyper kan NIVEA Soft och NIVEA Creme användas till? NIVEA Creme och NIVEA Soft passar alla hudtyper för omvårdnad av ansikte, kropp och händer.

Är Nivea dåligt för ansiktet?

NIVEAs rengörande produkter för torr hy avlägsnar försiktigt och noggrant smink och orenheter. Samtidigt är de milda och respekterar hudens fuktbalans. NIVEAs omvårdande produkter förser huden med lipider och intensiv återfuktning. De stödjer hudens egen skyddsbarriär och motverkar vätskeförlust.

Hur bra är Nivea?

Niveas klassiska vatten i olja-emulsion lanserades 1911. Nu visar det sig i en korttidsstudie på åtta veckor att en kräm med över hundra år på nacken är precis lika bra, om inte bättre, än högteknologiska krämer med ingredienser som den trendiga alkoholen retinol.

Hur många produkter har Nivea?

Tack vare denna strategi har vi de senaste decennierna utvecklat en rad olika innovativa hudvårdsprodukter – allt från deodoranter till solskyddsprodukter. Vi arbetar med över 50 inrättningar världen över för att säkerställa att våra produkter är anpassade för din hud.

Vilken NIVEA dagkräm är bäst?

Nivea Ansiktskräm 2022 » Bäst i test

 • Nivea Aqua Sensation Refreshing Moisturizer. ...
 • Nivea Daily Essentials Combination Skin. ...
 • Nivea Men Originals – Ansiktskräm för män. ...
 • Nivea Cellular Anti-Age Nattkräm. ...
 • Nivea Q10 Extra Nourishing Day Cream.

Är Nivea bra för känslig hud?

TIPS FÖR KÄNSLIG HUD Välj produkter särskilt gjorda för känslig hud som är parfymfria; dofter kan orsaka hudirritation. Vi älskar att använda NIVEA Sun UV Face Soothing Sensitive SPF 50 för att skydda ansiktet under dagen och sedan NIVEA MicellAIR Cleansing Water Sensitive Skin för att hålla huden fräsch och ren.

Vilket land kommer Nivea ifrån?

Nivea är ett globalt hygien- och kroppsvårdsvarumärke som ägs av det tyska företaget Beiersdorf AG. År 1911 gjordes upptäckten av eucerit, den första vatten-i-olja-emulsionen avsedd att användas som hudkräm. Blandningen var den första stabila i sitt slag.

Vilken Nivea dagkräm är bäst?

Nivea Ansiktskräm 2022 » Bäst i test

 • Nivea Aqua Sensation Refreshing Moisturizer. ...
 • Nivea Daily Essentials Combination Skin. ...
 • Nivea Men Originals – Ansiktskräm för män. ...
 • Nivea Cellular Anti-Age Nattkräm. ...
 • Nivea Q10 Extra Nourishing Day Cream.

Vilken Nivea bäst i test?

Det institut som parallellt med SVT-programmet utförde tester på närmare 300 personer kunde emellertid visa på en produkt som var överlägset bäst ur ett anti age-perspektiv, en produkt som hade bäst återfuktande förmåga nämligen blå Nivea, originalprodukten.