:

Varför får jag inte mina FIFA Points?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Varför får jag inte mina FIFA Points?
  2. Hur köper man Fifa Points på mobilen?
  3. När får man sina Fifa poäng?
  4. När kommer FUT Companion 22?
  5. När släpps Webbappen för FIFA 22?

Varför får jag inte mina FIFA Points?

Testa sedan att logga ut ur FUT eller VOLTA och logga in igen. Ibland behöver FIFA-poängtransaktionen en extra knuff för att synkroniseras med ditt konto och då kan det hjälpa att logga ut och in igen. Om du fortfarande inte fått dem behöver vi lite information från dig för att kunna undersöka ärendet.

Hur köper man Fifa Points på mobilen?

** Vissa FIFA-poängpaket är inte tillgängliga Android. Du kan fortfarande köpa dessa poängpaket i spelet, via Origin-butiken eller i webbappen. Det finns även vissa FIFA-poängpaket som är unika för Android (3).

När får man sina Fifa poäng?

De 4 800 FIFA-poängen levereras i månatliga portioner om 1 600 per månad under 3 månader i följd, med början 1 oktober 2021. Kräver en aktiv EA Play Pro-prenumeration och månatlig inloggning i FUT-läget innan den sista dagen i varje månad för att nästa leverans av FIFA-poäng ska bli tillgänglig i spelet månaden efter.

När kommer FUT Companion 22?

Ladda ner den medföljande FIFA 22-appen idag och nå FUT var du än befinner dig! Tillgänglig för mobila enheter och surfplattor med Android och iOS.

När släpps Webbappen för FIFA 22?

När kommer den vara tillgänglig? Det står inte klart exakt när kommer upp än. Men vi kan kika på hur det sett ut de senaste 5 åren: FIFA 21 Septem 17:30 (Onsdag)