:

Hur skickar man möbler?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur skickar man möbler?
  2. Vad kostar det att frakta en möbel?
  3. Hur fraktar man säng?
  4. Vad kostar det att skicka en fåtölj?
  5. Vad kostar det att skicka en soffa?

Hur skickar man möbler?

Vi får ofta förfrågningar om att frakta möbler från Blocket och till och från auktionsverk. Vi kan utföra en snabb och smidig frakt av dina möbler inom hela Sverige som du köper från Blocket eller från en auktion. Tänk på att RUT-avdrag inte medges för varken transport av möbler från Blocket eller från auktioner.

Vad kostar det att frakta en möbel?

- Flytt av 20 m3 från Lund till Köpenhamn 5500 kronor. - Pall från Knivsta till Sundsvall 1500 kronor. - Byrå från Vaxholm till Malmö 1500 kronor. - 4 flyttkartonger från Uppsala till St Albans i Storbritannien 3500 kronor.

Hur fraktar man säng?

Om bilen är 160 cm bred, och du lägger en 200 cm lång säng på den, kommer sängen att sticka ut 40 cm (200 cm -160 cm) om du då placerar sängen så att 20 cm sticker ut på ena sidan, och så att 20 cm sticker ut på andra sidan är det helt enligt reglerna.

Vad kostar det att skicka en fåtölj?

Lämna på terminal eller få upphämtat, inrikes 0-999 kg

ExempelViktUpphämtning och utkörning dagtid*
Träningscykel20 kg987 kr
Fåtölj79 kg1 096 kr

Vad kostar det att skicka en soffa?

Erbjudande på frakt av soffa Kom ihåg att Smartfrakt.se är både för privatpersoner samt företagskunder. Det är gratis och helt obindande att skapa ett uppdrag på frakt av soffa i vårt system. Du skapar uppdraget på frakt av soffa och får ett erbjudande från de åkerier som finns registrerade hos oss.