:

Är Rocky död?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Är Rocky död?
  2. Vart finns Rocky filmerna?
  3. När utspelar sig Rocky 4?
  4. Vilka har dött i Jönssonligan?
  5. Varför försvann Rocky i Jönssonligan?
  6. När gjordes Rocky filmerna?

Är Rocky död?

Han blev Rocky med hela svenska folket genom ”Jönssonligan”-filmerna – men bakom framgången kämpade Nils Brandt med sin hälsa. Efter en hjärtoperation fick skådespelaren beskedet att han drabbats av leukemi och en månad senare var han död.

Vart finns Rocky filmerna?

Rocky - Film online på Viaplay.

När utspelar sig Rocky 4?

Uppgifter utan källhänvisning kan ifrågasättas och tas bort utan att det behöver diskuteras på diskussionssidan. Rocky IV är en amerikansk film som hade biopremiär i USA den 27 november 1985....Rocky IV.

Rocky IV (Rocky IV)
DistributionMetro-Goldwyn-Mayer
Premiär27 november 1985 (USA)
Speltid90 minuter
LandUSA

Vilka har dött i Jönssonligan?

Leif Wager, Hilkka Östman och Nils Brandt år 1968. Brandt var gift med skådespelaren Susanna Ringbom, med vilken han fick tre barn. Trots att Brandt deltog i många svenska produktioner, förblev han bosatt i Finland. En månad efter att Brandt fått veta att han led av leukemi, avled han .

Varför försvann Rocky i Jönssonligan?

Nils Brandt blev Rocky med hela svenska folket i den första Jönssonligan-filmen – men bakom kulisserna hade skådespelaren hälsoproblem. Efter en hjärtoperation fick Brandt veta att han led av leukemi, och bara en månad senare gick han bort.

När gjordes Rocky filmerna?

Rocky (1976) I den här ultimata underdog-historien är Rocky Balboa (spelad av Sylvester Stallone) en liten prisfighter som har fått chansen mot den obesegrade världsmästaren i tungvikt, Apollo Creed (spelad av Carl Weather).