:

Hur mycket kostar WooCommerce?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Hur mycket kostar WooCommerce?
 2. Hur fungerar WooCommerce?
 3. Är WooCommerce bra?
 4. Hur man startar en webbshop?
 5. Varför WooCommerce?

Hur mycket kostar WooCommerce?

Vad kostar WooCommerce? WooCommerce är ett helt kostnadsfritt tillägg för att kunna skapa en webbshop i WordPress. Det finns däremot en uppsjö med olika tillägg som du kan köpa till för att få till ökad funktionalitet och integrationer i WooCommerce.

Hur fungerar WooCommerce?

WooCommerce är ett e-handels plugin för WordPress som gör din hemsida till en fulländad webbutik. Detta plugin har många olika inställningar om hur du visar dina varor till olika betalsätt i kassan för kunden.

Är WooCommerce bra?

WooCommerce är en av de absolut bästa och mest populära alternativ som finns för den som på egen hand vill bygga en webshop. Plattformen är en s.k.”Open-Source” plattform. Du får en hög grad av flexibilitet och tillgång till massvis av funktioner, designmallar (“teman”) etc.

Hur man startar en webbshop?

7 tips – så startar du webbutik

 1. Skapa en vision av din butik. ...
 2. Stirra dig inte blind på andras lösningar. ...
 3. Fastna inte i designen. ...
 4. Rätt funktioner ledsagar kunden. ...
 5. Tänk nischat men relevant. ...
 6. Marknadsför brett. ...
 7. Investera din tid i din butik.

Varför WooCommerce?

I WooCommerce har du naturligtvis alla nödvändiga funktioner som kan tänkas behövas i en webbshop, bland annat: Möjlighet att lägga till fysiska, virtuella och nedladdningsbara produkter som är enkla, variabla, grupperade eller externa. Skapa rea-priser under en bestämd period. Hantera olika moms- och fraktklasser.