:

Kan man ha Viber på datorn?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Kan man ha Viber på datorn?
  2. Hur fungerar Viber?
  3. Hur aktiverar man Viber?
  4. Är Viber bra?
  5. Vem som äger Viber?

Kan man ha Viber på datorn?

Det är lättare med Viber på din dator, versionen finns för Windows, Mac och Linux. Efter instalationen ska du välja ditt land, ange ditt telefonnummer och vänta på en verifieringskod som du får via sms. Skriv in koden så programmet på datorn kommer att synkroniseras med din smartphone.

Hur fungerar Viber?

Viber är en mångsidig meddelande-app. Inte nog att den gratis låter dig skicka sms, videoklipp och bilder, den låter dig också kostnadsfritt ringa samtal till andra Viber-användare över 3g eller wifi. Du kan även ringa ut till dem som inte har appen installerad.

Hur aktiverar man Viber?

När du har laddat ner och installerat Viber på din nya telefon måste du aktivera det. Skriv in det telefonnummer du använde för att skapa ditt Viber-konto. Välj "Återställ Viber-innehåll", så överförs dina gamla meddelanden.

Är Viber bra?

Viber – den Skypeliknande appen Om du är en van Skype-användare så kanske du vill omge dig med appar som liknar denna. Då är Viber-appen en bra grund att stå på. Det finns dock både en fördel och en nackdel med denna app och det är att dina konversationer visas genom en röd eller en grön färg som fungerar som en kod.

Vem som äger Viber?

Viber är en chattjänst-app som tillhandahåller text- och tal-kommunikation för smartphones utvecklad av Viber Media.