:

Får ingen täckning på min iPhone utomlands?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Får ingen täckning på min iPhone utomlands?
  2. Hur sätter man på data-roaming?
  3. Varför har jag ingen täckning utomlands?
  4. Har ingen täckning utomlands?
  5. Hur mycket kostar dataroaming?
  6. Varför fungerar inte min surf utomlands?

Får ingen täckning på min iPhone utomlands?

Kontrollera ditt täckningsområde Gå till Inställningar och tryck sedan på Mobilnät eller Mobildata. Om du använder din iPad kan du se Inställningar > Mobildata. Om du reser utomlands kontrollerar du att enheten är inställd för dataroaming. Gå till Inställningar > Mobildata > Alternativ för mobildata > Dataroaming.

Hur sätter man på data-roaming?

Roaming betyder helt enkelt att du surfar på ett annat nätverk....Så gör du i en Android-mobil/surfplatta:

  1. Gå in på Inställningar.
  2. Välj Mobila nätverk.
  3. Slå på Data-roaming.

Varför har jag ingen täckning utomlands?

Iphone: Inställningar > Mobilnät > Val av nätverk – Bocka ur automatiskt och välj ett av näten som telefonen får kontakt med. Android ser lite olika ut från modell till modell: Inställningar > Anslutning > Mobilnätverk > Nätverksoperatörer – välj ett av näten som telefonen får kontakt med.

Har ingen täckning utomlands?

För Android-användare: Gå till Program och välj Inställningar. Gå till Fler nätverk och Mobila nätverk. Dataroaming (på)

Hur mycket kostar dataroaming?

EU:s roamingregler innebär att du kan använda telefonen i ett annat EU-land utan att betala några extra avgifter. Du betalar lika mycket som hemma för samtal (till mobil eller fast telefon), sms och surf. Det kostar heller inget extra att ta emot samtal eller sms i utlandet.

Varför fungerar inte min surf utomlands?

Har du prövat det klassiska knepet med att starta om din mobil? Om det inte löser åtkomsten till internet kontrollera att mobildata är aktiverat och stäng tillfälligt av WiFi. Ifall du fortfarande inte kommer ut på nätet men kan ringa och skicka/ta emot SMS kan det ligga en spärr för data i utlandet på ditt abonnemang.