:

Vart är Bob Marley ifrån?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vart är Bob Marley ifrån?
  2. Hur gammal blev Bob Marley?
  3. Var bodde Bob Marley?
  4. Var bodde Bob Marley i Bromma?
  5. Var bodde Bob Marley i Sverige?
  6. Vart bodde Bob Marley i Stockholm?
  7. Har Bob Marley bott i Bromma?

Vart är Bob Marley ifrån?

Robert Nesta "Bob" Marley, född 6 februari 1945 i St Ann, Jamaica, död i Miami, Florida som Berhane Selassie, var och är ännu den störste reggaeprofilen genom tiderna, en av världens främsta musikartister med miljontals fans världen över.

Hur gammal blev Bob Marley?

36 years ()Bob Marley / Age at death

Var bodde Bob Marley?

WilmingtonBob Marley / Bott på följande platser

Var bodde Bob Marley i Bromma?

Att Bob Marley bodde nio månader på en madrass i pannrummet i en Nockebyvilla 1971 har varit känt sedan länge. Nu har artisten Janne Schaffer, som spelade med reggaeikonen under hans vistelse i Bromma, grävt fram första inspelning av låten ”Stir it up” i sitt arkiv och presenterade fyndet i SVT:s Kulturnyheterna.

Var bodde Bob Marley i Sverige?

Huset där Bob Marley bodde i på 70-talet i Bromma är just nu till salu. I den här rosa villan i Nockeby i Bromma bodde reggaens största, Bob Marley. Året var 1971, när han besökte Sverige för första gången och jobbade med filmmusik.

Vart bodde Bob Marley i Stockholm?

I den här rosa villan i Nockeby i Bromma bodde reggaens största, Bob Marley. Året var 1971, när han besökte Sverige för första gången och jobbade med filmmusik.

Har Bob Marley bott i Bromma?

Visste du att reggaelegendaren Bob Marley har bott i Bromma? I fredags besökte hans son Rohan den rosa villan i Alvik där fadern spelade reggae på 70-talet. Det var 1971 som reggaeartisten Bob Marley bodde en kort period i Stockholm.