:

Vad använder man för att moppa golv?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vad använder man för att moppa golv?
  2. Hur fungerar Vileda mopp?
  3. Kan man tvätta Vileda mopp i tvättmaskin?
  4. Är Spray Mop bra?
  5. Kan man Bona ett laminatgolv?

Vad använder man för att moppa golv?

Moppa golv med microfiberduk/ microfibermopp Häll rikligt med vatten i en hink med några droppar såpa. Använd hellre för lite än för mycket om det inte är väldigt skitigt på golvet och du måste lösa upp fläckar på golvet som sitter åt. Men då måste du moppa golvet två gånger, annars kommer golvet bli klibbigt.

Hur fungerar Vileda mopp?

De är utformade på ett sätt som gör rengöringen både enkel och snabb. Setet inkluderar en roterande mopp och en mopphink som börjar snurra med hjälp av en fotpedal. Det passar för att rengöra alla typer av hårda golvytor, inklusive trä och laminat.

Kan man tvätta Vileda mopp i tvättmaskin?

Tvätta i tvättmaskin Rengör din mikrofibermopp i tvättmaskinen. Den robusta strukturen hos den stora mikrofibermoppen klarar av att tvättas i upp till 60 grader.

Är Spray Mop bra?

Spraymoppen rengör effektivt och smidigt dina lackerade och hårdvaxoljade trägolv med pH-neutrala och snabbtorkande rengöringsmedlet Bona Rengöringsmedel för Trägolv och avlägsnar damm, smuts och fett utan att lämna rester eller ränder.

Kan man Bona ett laminatgolv?

Bona Golvpolish för sten, laminat och klinker återställer golvets lyster och skyddar mot slitage. Golvpolishen ger en blank skyddande yta, jämnar ut mikrorepor och fräschar upp golvet. Appliceras enkelt med Bona Appliceringsmop på ett torrt, rengjort, lackerat golv.