:

Vad behöver man för Hydro Dipping?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vad behöver man för Hydro Dipping?
  2. Hur gammal måste man vara för att köpa sprayfärg?
  3. Vad kostar Hydrodip?
  4. Kan man Spraymåla ett bord?
  5. Får barn köpa sprayfärg?
  6. Är det olagligt att Spraymåla?
  7. Hur mycket färg till ett bord?

Vad behöver man för Hydro Dipping?

Hydro dipping går att använda på plast, glas, trä, keramik, fiberglas, metall mm, men du rekommenderas att förgrunda ytan. Du börjar med att fylla upp en behållare som är stor nog att rymma hela föremålet du ska doppa, och fyll det ca 4/5 med vatten i ungefär 20-25 grader.

Hur gammal måste man vara för att köpa sprayfärg?

GöteborgKlotterpolisen i Göteborg vill ha 18-årsgräns för att köpa sprayfärg.

Vad kostar Hydrodip?

Upp till 18″ 1200kr/styck inkl moms. 19″-20″ 1500kr/styck inkl moms. 20″-24″ 1800kr/styck inkl moms.

Kan man Spraymåla ett bord?

Att måla med sprayfärg är dessutom ett mycket bra alternativ till färgspruta, som ofta är ganska krångligt och otympligt, framför allt om man bara ska måla några möbler. Just till möbler och snickerier är det utmärkt att använda sprayfärg.

Får barn köpa sprayfärg?

Tack för din fråga! Nej vi har ingen åldersgräns på att köpa sprayfärg. Däremot måste barn under 18 år alltid ha sina föräldrars medgivande om de ingår ett avtal (det vill säga gör ett inköp).

Är det olagligt att Spraymåla?

Om du sitter hemma och målar graffiti på papper eller målar en egen vägg i ditt hem (såvida det inte är en hyresrätt) behöver du inte oroa dig för att du gör något olagligt. Vad som däremot är olagligt är att måla på offentliga platser där du inte har tillåtelse att måla.

Hur mycket färg till ett bord?

Multiplicera din nya totala yta i kvadratmeter med hur många strykningar som kommer att behövas. Vi rekommenderar att minst ta med två strykningar i beräkningen. Dela slutligen detta värde med m²/l-siffran på din färgburk (om du inte hittar den på burken kan du kolla upp produktinformationen online).