:

Hur många droppar Revaxör ska man ta?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur många droppar Revaxör ska man ta?
  2. Hur många dagar i rad kan man använda Revaxör?
  3. Vad händer om man inte sköljer örat efter Revaxör?
  4. Hur ofta kan man spola öronen?
  5. Måste man skölja bort Revaxör?

Hur många droppar Revaxör ska man ta?

Luta huvudet åt sidan eller lägg dig med huvudet på sidan och droppa omkring 10–20 droppar Revaxör i örat. Dra örsnibben upp och ner försiktigt med en vridande rörelse ett par gånger. 3. Örat kan täppas till med fetvadd eller en liten bomullstuss fuktad med några droppar Revaxör.

Hur många dagar i rad kan man använda Revaxör?

Ibland kan man behöva upprepa behandlingen med Revaxör och öronsköljning om vaxproppen inte löses upp. Du kan då behandla tre dagar i följd.

Vad händer om man inte sköljer örat efter Revaxör?

Ibland kan man behöva upprepa behandlingen med Revaxör och öronsköljning om vaxproppen inte löses upp. Du kan då behandla tre dagar i följd. Hjälper det fortfarande inte ska du kontakta läkare eller hälsovårdsmottagning.

Hur ofta kan man spola öronen?

Om patienten har vaxproppar i båda öronen, men akuta besvär från det ena kan det vara lika bra att spola båda öronen på en gång om man ändå spolar. Många patienter har en benägenhet att få vaxproppar och återkommer därför ofta med vax i båda hörselgångarna.

Måste man skölja bort Revaxör?

Ska Revaxör Olja sköljas ut? Nej, Revaxör Olja ska vara kvar i örat. Oljan absorberas och smörjer huden i hörselgången och mjukgör öronvax. Om du upplever att det rinner ut ur örat kan du försiktigt torka i ytterörat med mjukt papper.