:

Vad kostar eToro?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Vad kostar eToro?
 2. Hur man säljer på eToro?
 3. Hur använder man eToro?
 4. Kan man lita på eToro?
 5. Hur tar jag ut mina pengar från eToro?
 6. Hur säker är eToro?
 7. Varför kan jag inte sätta in pengar på eToro?

Vad kostar eToro?

En avgift på 1 % beräknas för att köpa och sälja kryptotillgångar på eToro. Denna avgift ingår i priset vi visar när du öppnar eller stänger en position. Avgiften på 1 % läggs till marknadspriset (Bud-fråga-spridningen).

Hur man säljer på eToro?

eToro-plattformen görs blankning med CFD:er (Contracts for Difference). För att öppna en SÄLJ-position, växla från KÖP till SÄLJ i fönstret Öppna affär: Liksom alla handelsplattformar har priserna på eToro en spread, vilket innebär att KÖP- och SÄLJ-priserna är olika (KÖP-priset är alltid högre).

Hur använder man eToro?

Handla CFD:er på eToro CFD:er används för att spekulera i valuta, råvaror och index och i vissa fall aktier. När du lägger en order på eToro får du upp en ruta där det står om det du köper är ett CFD-kontrakt. När du köper en CFD köper du ett kontrakt och inte själva tillgången.

Kan man lita på eToro?

Hos eToro kan man handla bland annat aktier, valutor, råvaror, index och börshandlade fonder (ETF:er). De har också ett stort utbud av CFD:er, vilket gör att eToro passar utmärkt för den som vill hålla på med kortsiktig trading. Det gäller för daytrading, forex trading och swingtrading.

Hur tar jag ut mina pengar från eToro?

Hur tar jag ut pengar från mitt konto?

 1. Klicka på fliken Ta ut pengar i menyn till vänster.
 2. Ange beloppet du vill ta ut (i USD)
 3. Fyll i det elektroniska uttagsformuläret.
 4. Klicka på ”Skicka”

Hur säker är eToro?

Prova eToro 68% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Observera att CFD:er är komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pga ev. hävstång. 68 % av privata investerare förlorar pengar när de handlar med CFD:er med denna leverantör.

Varför kan jag inte sätta in pengar på eToro?

Varför kan jag inte göra en insättning med en betalningsmetod i en annan persons namn (tredje partsbetalning)? eToro tillåter inte betalningar via tredje part. En betalning via tredje part är en insättning som görs med en betalningsmetod som inte är i samma namn som ägaren till eToro-kontot.