:

Hur länge håller BB Cream?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge håller BB Cream?
  2. Hur länge håller en BB Glow behandling?
  3. Hur länge håller en ansiktsmask?
  4. När kan man sminka sig efter BB Glow?
  5. Hur går en BB Glow behandling till?

Hur länge håller BB Cream?

Foundations, BB-ochCC-krämer har en hållbarhet på ca 2 år. Ju mer täckande och torrare desto längre hållbarhet. Använd en svamp som du rengör noga. Helt torr foundation håller längst.

Hur länge håller en BB Glow behandling?

Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. För att få en bestående effekt på upp till 6-12 månader beror på hudtyp och rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.

Hur länge håller en ansiktsmask?

En generell regel är att en ansiktscreme inte bör sparas i mer än 6 månader. Vissa ingredienser, som eteriska oljor och aktiva ingredienser, kan förkorta hållbarheten ännu mer. Dessutom, om din fuktcreme innehåller SPF, kan nivån på solskyddet minska med tiden.

När kan man sminka sig efter BB Glow?

Får inte ta läkemedel med Acetylsalicylsyra inom de senaste 2 dagarna inför samt efter behandlingen. Sminka dig inte under de första 24 timmar efter behandlingen och undvika starka ämnen när du tvättar ansiktet. Får inte ta Retinol-A, exfolierande produkter inom de senaste 24 timmar.

Hur går en BB Glow behandling till?

BB Glow behandlingen är en sorts Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) vars BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Processens unika karaktär gör att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar.