:

Hur använder man texture spray?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Hur använder man texture spray?
 2. Hur använder man Volympulver?
 3. Hur använder man Root Lift Spray?
 4. Hur man använder Hårrullar?
 5. Vad är root lift?
 6. Vad är Root Lift Spray?
 7. Hur får män fönat hår att hålla?
 8. Hur kan män få rakt hår?

Hur använder man texture spray?

Hur använder man ett texturspray? Textursprayet appliceras i torrt hår och gör sig bäst om man sprayar håret lite lätt underifrån. Kasta allt hår framåt, spraya med ca 15 cm avstånd och fokusera främst på längderna men även en del i rötterna.

Hur använder man Volympulver?

Ett volympuder ger dig snabbt och smidigt volym utan någon större ansträngning. Men hur gör man? Applicera produkten direkt i håret eller i handflatorna, se till att fördela produkten jämnt över hela håret och nära rötterna. Arbeta in produkten i håret för maximal volym.

Hur använder man Root Lift Spray?

En superlätt spray som lyfter från rötterna för maximal volym och flexibel kontroll som räcker länge. Användning: Spraya Antonio Axu Root Lift direkt på rötterna i fuktigt hår. Massera in ordentligt med fingertopparna. Skölj inte ur.

Hur man använder Hårrullar?

Rulla först upp håret på hjässan, arbeta från pannan till den övre bakre delen av huvudet. Sätt sedan i hårspolarna i ditt sidohår, arbeta i rader uppifrån och ner och framifrån och bak. Tips: Du kan bestämma dig för att inte rulla hårspolarna hela vägen till hårbotten, så att håret närmast rötterna förblir rakt.

Vad är root lift?

En superlätt spray som lyfter från rötterna för maximal volym och flexibel kontroll som räcker länge. Användning: Spraya Antonio Axu Root Lift direkt på rötterna i fuktigt hår. Massera in ordentligt med fingertopparna.

Vad är Root Lift Spray?

Antonio Axu Root Lift Spray är en volymgivande lätt spray som lyfter hårstråna nere från roten för maximal volym. Sprayen ger en flexibel kontroll med ett långvarigt resultat och appliceras direkt på rötterna i fuktigt hår. Passar alla hårtyper.

Hur får män fönat hår att hålla?

Vid föning använder du en paddelborste, gärna i vildsvin/nylon-blandning, med stor yta som du borstar igenom håret med samtidigt som du blåser. Rikta alltid fönen neråt, så att luftströmmen går längs håret i samma riktning som borsten dras igenom håret. Det ger ett rätare men samtidigt mjukt och snyggt resultat.

Hur kan män få rakt hår?

får du rakt hår – utan att platta det

 1. Borsta blött hår torrt. Att borsta blött hår medan det torkar kan hjälpa till att göra det rakt. ...
 2. Kokosmjölk. ...
 3. Banan och honung. ...
 4. Använd tofsar på natten.