:

När ska man raka pungen?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. När ska man raka pungen?
  2. Hur många rakar?
  3. Hur ska män raka bollarna?
  4. Hur får män bort har på pungen?
  5. Vad ska man göra efter man hår rakat sig där nere?

När ska man raka pungen?

Om du verkligen inte vill ha hår så kan du raka dig, men tänk på att könshåret är där för att skydda. Om du bara tycker att det är långt så kan du klippa det med tex en nagelsax. Gör det som känns rätt för dig. Du behöver såklart inte men om du känner dig bekväm med det så ska du självklart göra det.

Hur många rakar?

En sak är dock säker: alla kvinnor rakar inte sitt underliv. När jag tog hjälp av en mycket sexuellt erfaren manlig vän uppskattade han att runt 30-40 procent av Sveriges kvinnor i åldrarna 20-35 rakar sitt kön. Det är naturligtvis mycket osäkra siffror men kan nog ändå ge en fingervisning om det faktiska förhållandet.

Hur ska män raka bollarna?

Enklast är att du håller pungen och sträcker huden lite, så att skrynklorna spänns ut. Raka försiktigt. Du kan även be din sambo hjälpa dig att raka dig. Ha en vass hyvel (inte en gammal och slö) samt raklödder.

Hur får män bort har på pungen?

Pungen är känslig och det kan lätt svida till! Mitt råd är istället att använda rakhyvel, eftersom pungen är så känslig. Om du använder rakhyvel på pungen är det ingen fara om du tar det försiktigt. Använd rakkräm eller rakgel.

Vad ska man göra efter man hår rakat sig där nere?

Efter rakningen är det viktigt att skydda och återfukta huden. – Då kan det vara bra att stryka på något som svalkar och lugnar. Det finns speciella produkter som är gjorda för att återställa huden efter intimrakning.