:

Vilket fett till impeller?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vilket fett till impeller?
  2. Vilket fett till propelleraxel?
  3. Vilket fett till furlex?
  4. Vad är furlex?
  5. Hur vet man om en impeller är dålig?

Vilket fett till impeller?

Smörj med Glycerin - fett eller olja får gummit att svälla så att impellern i vissa fall fastnar eller överhettas vid körning. Vissa typer av fett hårdnar vid lång tids förvaring, vilket gör att impellern kan fastna.

Vilket fett till propelleraxel?

PROPELLERAXEL FETT Propelleraxelfettet används för konventionell packbox. Detta är ett specialfett för marin miljö, och lämpar sig särskilt väl för saltvatten. Smörjer, tätar och skyddar mot korrosion. Klarar långvarig och hög belastning utan att dess skyddande egenskaper försämras.

Vilket fett till furlex?

Seldén. Smörjmedel för Furlex rullar och rullmaster. Tub med 90 gram vattenfast fett. Används för att smörja rörliga delar, bland annat kullager i fallsvirvel och halshornssvirvel på Furlex rullsystem.

Vad är furlex?

Furlex, med sin väl balanserade blandning av svart komposit och aluminium och med förhöjande detaljer i rostfritt stål, är en prydnad för vilken båt som helst. Formen är stark och elegant.

Hur vet man om en impeller är dålig?

Du kan inte se om impellern är kass på din Mercury annat än att du måste öppna vannenpumpshuset och inspektera impellern där genom att ta ur den och se på den och känna på bladen om de verkar veka el blad saknas. Indirekt märker man att motorn får tendenser att bli överhettat p g av otillräcklig kylning.