:

Hur mycket kostar Guldpass på Liseberg?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar Guldpass på Liseberg?
  2. Vad kostar ett säsongskort på Liseberg?
  3. Hur mycket kostar Liseberg årskort?
  4. Vad år Lisebergskortet?
  5. Vad år Guldpass?
  6. Hur mycket kostar sockervadd på Liseberg?

Hur mycket kostar Guldpass på Liseberg?

Vad kostar era årspass? Lisebergspasset kostar 345 kr, Lilla Guldpasset 1 195 kr och Stora Guldpasset 2 195 kr. Läs mer om vad som ingår i de olika passen nedan.

Vad kostar ett säsongskort på Liseberg?

Behöver jag förboka dag för besöket när jag har ett årspass? Vad kostar era årspass? Lisebergspasset kostar 345 kr, Lilla Guldpasset 1 195 kr och Stora Guldpasset 2 195 kr. Läs mer om vad som ingår i de olika passen nedan.

Hur mycket kostar Liseberg årskort?

Prisexempel: Stora guldpasset. Gäller för tri entré och fria åk hela året. 1 675 kronor.

Vad år Lisebergskortet?

Till er som vunnit Lisebergskort 2020! På grund av den rådande situationen har inte Liseberg möjlighet att öppna parken i den tid som var planerat. Därför har vi beslutat att flytta Lisebergskortens giltighetstid 1 år framåt, ni behöver inte göra någonting utan detta justeras i Lisebergs system.

Vad år Guldpass?

Rika människor kan köpa så kallade ”guldpass” till EU, där de genom att investera eller föra in pengar i vissa länder får ett medborgarskap eller uppehållstillstånd i gengäld.

Hur mycket kostar sockervadd på Liseberg?

Sundlings Sverige AB, med en omsättning på 85 miljoner kronor och 22 anställda. Popz Sverige AB, med en omsättning på nära 31 miljoner kronor och åtta anställda. Liseberg säljer sockervadd för cirka fem miljoner kronor per år, exklusive moms.