:

Kan man använda mousse i torrt hår?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Kan man använda mousse i torrt hår?
  2. Vad gör mousse med håret?
  3. När ska man ta hårmousse?
  4. Är hårmousse bra för håret?
  5. Hur mycket hårmousse?
  6. Är hårmousse skadligt?
  7. Vilken mousse är bäst?
  8. Hur använder man volym mousse?

Kan man använda mousse i torrt hår?

Det går även att använda mousse i torrt hår. Locka håret som vanligt och när håret svalnar kramar man i lite mousse som ger stadga och hållbarhet.

Vad gör mousse med håret?

Hårmousse ger ditt hår stadga samtidigt som det behåller sin följsamhet. Du som har lockigt hår kan använda moussen för att tämja, definiera och hålla lockarna på plats, och samtidigt kapsla in fukt. Här kan du hitta flera olika varianter av hårmousse som bland annat kan ge håret volym, värmeskydd och glans.

När ska man ta hårmousse?

Moussen används med fördel i samband med föning och därför är det även berikat med veteprotein som stärker och skyddar håret mot värmen från såväl hårfön som andra värmeverktyg. I mousse finns även ett extrakt av solrosfrö som skyddar håret mot solens skadliga UV-strålar.

Är hårmousse bra för håret?

Hårmousse ger ditt hår stadga samtidigt som det behåller sin följsamhet. Har du lockigt hår kan du använda moussen för att tämja, definiera och hålla lockarna på plats, och samtidigt kapsla in fukt. En hårmousse kan ge håret volym, värmeskydd och glans.

Hur mycket hårmousse?

Applicera en lagom mängd mousse i handflatan beroende på längd på håret och tjocklek, börja hellre med för lite och ta mer efterhand. 3. Värm upp produkten i handflatorna och börja massera in moussen i hårbotten, för att sedan ta lite mer och krama in/uppåt i längderna.

Är hårmousse skadligt?

Du kan dö av hårsprej. Nu varnar Svenska Naturskyddsföreningen för cancerframkallande kemikalier i vanliga hårprodukter.

Vilken mousse är bäst?

Bäst i test – Maria Nila Pure Volume Hårmousse Maria Nila Pure Volume Mousse är en vårdande volymmousse. Håret blir starkt, fylligt och naturligt mjukt samtidigt som det ger håret vård och volym. Motverkar statisk elektricitet och skyddar vid föntorkning. Moussen passar normalt hår och är parabenfri och sulfatfri.

Hur använder man volym mousse?

Hur stylar man med mousse på bästa sätt?

  1. Föna håret nästan torrt, till ca 70% så att det finns fukt kvar i håret*
  2. Applicera en lagom mängd mousse i handflatan beroende på längd på håret och tjocklek, börja hellre med för lite och ta mer efterhand.