:

Vad kostar CAD licens?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar CAD licens?
  2. Vad kostar en MagiCAD licens?
  3. Hur fungerar MagiCAD?
  4. Vad är en IFC fil?
  5. Vad står IFC för?

Vad kostar CAD licens?

Vad kostar en prenumeration på AutoCAD? Priset för AutoCAD prenumerationen är 3.207 kr månad, 25.638 kr årligen eller 73.069 kr i 3 år.

Vad kostar en MagiCAD licens?

MagiCAD Cloud-prenumerationen är kostnadsfri, utan dolda kostnader. Genom att prenumerera på MagiCAD Cloud får användaren tillgång till en full katalog med fler än BIM-objekt och kan visa produktspecifika tekniska data och 3D-förhandsgranskningar för objekten.

Hur fungerar MagiCAD?

Med MagiCAD är modelleringen högautomatiserad, snabb och exakt. Det är enkelt att kontrollera modellen och simulera driften av olika system och du kan lita på att du får en korrekt bild. I MagiCAD kan du även göra noggranna beräkningar av alla funktioner och utrymmen i byggnaden med bara några få musklick.

Vad är en IFC fil?

IFC är ett öppet, textbaserat filformat som används för att skicka data mellan aktörer som normalt använder olika CAD- och beräkningsprogram och som inte kan läsa varandras filer. Olika filformat exporteras till en IFC-fil som sedan kan läsas av de olika programmen eller slås ihop med andra IFC-filer.

Vad står IFC för?

IFC (Industry Foundation Classes) är ett neutralt och öppet filformat som gör det möjligt att fritt utbyta objektorienterad information mellan CAD-program och andra mjukvaror. IFC används inom planering, projektering och byggande av hus och anläggning.