:

Kan man åka på Karlstadsbuss med Värmlandstrafik?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Kan man åka på Karlstadsbuss med Värmlandstrafik?
  2. Hur länge är en biljett giltig Värmlandstrafik?
  3. Vart kan man köpa Värmlandskort?
  4. Kan man åka tåg med bussbiljett?
  5. Hur mycket kostar ett månadskort för buss?
  6. Vad kostar Värmlandskortet?
  7. Kan man ladda busskort på ICA?
  8. Var gäller Västtrafiks Pensionärskort?

Kan man åka på Karlstadsbuss med Värmlandstrafik?

Ja, Karlstadsbussbiljetter gäller även på Värmlandstrafiks bussar inom tätorten. Du kan alltså köpa en enkelbiljett i Karlstadsbuss app och resa med Värmlandstrafiks bussar inom tätortszonen. Se kartan.

Hur länge är en biljett giltig Värmlandstrafik?

Enkelbiljett som du köper i förväg hos våra försäljningsställen eller i någon av våra biljettautomater kallas förköpsbiljett. Den gäller för en enkelresa för en person på våra bussar och tåg, inom fem dagar från inköpsdatum. När du börjat resan måste du resa färdigt samma dag.

Vart kan man köpa Värmlandskort?

Värmlandskort finns att köpa och ladda på våra försäljningsställen, hos bussföraren och i våra biljettautomater. Själva plastkortet kostar 30 kr och sedan fyller du det med reskassa eller period. Eller både och. Här hittar du våra försäljningsställen och biljettautomater.

Kan man åka tåg med bussbiljett?

Om du reser med enkelbiljett köpt med reskassa gäller tågresor inom länet med Tåg i Bergslagen och Västtågen/Kinnekulletåget. Movingo är en periodbiljett för dig som pendlar inom Mälardalen. Den finns i flera varianter och inkluderar både regionaltåg och lokaltrafik med buss och tåg.

Hur mycket kostar ett månadskort för buss?

30-dagarsbiljett UL/SL 1190 kr Biljetten gäller 30 dagar i följd från det datum du själv bestämmer när du köper biljetten. Den här biljetten gäller för resor med SL i Stockholms län, över länsgränsen till Uppsala län och för resor med UL i hela Uppsala län.

Vad kostar Värmlandskortet?

Själva Värmlandskortet kostar 30 kr. Om du lämnar tillbaka ett Värmlandskort betalar vi inte tillbaka den kostnaden.

Kan man ladda busskort på ICA?

Ombud är en vanlig butik som säljer våra biljetter. Till exempel Pressbyrån, Ica eller 7- Eleven. Visa ombud genom att klicka på Visa på karta > Platser > Försäljningsställen.

Var gäller Västtrafiks Pensionärskort?

Kortet gäller för resor med kollektivtrafiken inom Västtrafiks biljettzon A. Inom zon A ingår Mölndal, Göteborg, Partille och Öckerö. Seniorkortet gäller även för Flexlinjen och Närtrafik.