:

Kan man använda kontantkort utomlands?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Kan man använda kontantkort utomlands?
  2. Kan jag använda Telenor utomlands?
  3. Hur funkar Telenor utomlands?
  4. Kan jag använda mitt Comviq Kontant utomlands?
  5. Kan man ringa utomlands med Comviq kompis?
  6. Varför funkar inte Telenor utomlands?
  7. Hur mycket kostar det att prata i Telenor utomlands?
  8. Hur kan jag surfa utomlands Comviq?
  9. Hur mycket kostar det att ringa utomlands Comviq?

Kan man använda kontantkort utomlands?

Från och med fungerar bara registrerade kontantkort utomlands. Har du ett oregistrerat kontantkort och vill använda det utomlands även i fortsättningen måste du registrera dig.

Kan jag använda Telenor utomlands?

Du kan använda hela din surfmängd inom EU/EES samt i Thailand, Malaysia, Myanmar (Burma), USA, Schweiz, Storbritannien (inkl. Gibraltar), Turkiet, Andorra, Serbien och Montenegro. Om du har obegränsad surf kan du använda 100 GB.

Hur funkar Telenor utomlands?

När du reser i länder som ingår i EU/EES kan du surfa, ringa och mms:a till samma kostnad som hemma. Det gäller för våra abonnemang samt för våra kontantkort. Har du kontantkort kan du använda all surf du har laddat på med. Med våra abonnemang kan du använda all din surf på din resa inom EU/EES.

Kan jag använda mitt Comviq Kontant utomlands?

Har du ett abonnemang hos Comviq kan du använda upp till 20 GB fritt inom EU, Norge, Island, Liechtenstein och Storbritannien (gäller inte Mini). Du kan även surfa inom EU/EES med alla våra kontantkort, förutom Fastpris Mini, Kompis och BAS.

Kan man ringa utomlands med Comviq kompis?

Kan jag ringa utomlands med kontantkort? Du kan ringa och SMS:a inom EU/EES med alla våra kontantkort förutom Fastpris Mini, Kompis och BAS. Läs mer här.. För övriga världen behöver du ha +Saldo för att kunna ringa och SMS:a med ditt kontantkort.

Varför funkar inte Telenor utomlands?

Om det inte funkar att surfa utomlands med ditt mobila bredband beror det förmodligen på att dataroaming inte är aktiverat i routern. Tänk på att vissa abonnemang inte har roaming, och på att det kan kosta att roama, beroende på var du är.

Hur mycket kostar det att prata i Telenor utomlands?

Prislista för samtal, sms och mms till utlandet.

ZonSamtalSms
Övriga Europa5,90kr/min1,99 kr
USA & Kanada3,90 kr/min1,99 kr
Världen 18,90 kr/min1,99 kr
Världen 213,90 kr/min1,99 kr

Hur kan jag surfa utomlands Comviq?

Du kan surfa utomlands med alla abonnemang, förutom Fastpris Mini, Fastpris Student och Senior Mini. Om du har någon av dessa behöver du uppgradera till Fastpris 8 GB. För resten av världen kan du surfa till en rörlig kostnad eller köpa ett utlandspaket som läggs på din faktura i efterhand.

Hur mycket kostar det att ringa utomlands Comviq?

Vad kostar det att ringa utomlands? Om du har ett abonnemang som tillåter dig att ringa utomlands betalar du inget extra utöver din vanliga månadskostnad om du ringer inom EU/EES.