:

Hur spelar man in samtal på iPhone 11?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur spelar man in samtal på iPhone 11?
  2. Vad är digital touch meddelande?
  3. Hur spelar man in ljud på en iPhone?
  4. Kan man gilla sms på iPhone?
  5. Hur får jag ballonger i sms?

Hur spelar man in samtal på iPhone 11?

Om du vill spela in ett aktivt samtal finns det två tillvägagångssätt. Antingen trycker du på hemknappen för att gå till din startskärm och öppna upp Tapeacall. Tryck på inspelningsknappen, slå ihop samtalen och det spelas in. Du kan också trycka på ”lägg till samtal” och välja Tapeacall i din telefonbok.

Vad är digital touch meddelande?

I en iMessage-konversation i appen Meddelanden kan du använda Digital Touch till att skicka animerade teckningar, tryck, pussar, hjärtslag med mera. Du kan till och med lägga till en Digital Touch-effekt i en bild eller video.

Hur spelar man in ljud på en iPhone?

Med iOS 14 eller senare går du till Inställningar > Kontrollcenter och trycker sedan på knappen Lägg till bredvid Skärminspelning. Öppna Kontrollcenter på din iPhone eller iPod touch eller på din iPad. och tryck sedan på Mikrofon. Tryck på Starta inspelning och vänta sedan på tresekundersnedräkningen.

Kan man gilla sms på iPhone?

När en iOS-användare reagerar på ett meddelande visas en emoji under meddelandet. Inaktivera emoji-reaktionen om du vill få reaktioner som sms. Emoji-funktionen gäller endast när en iOS-användare reagerar på sms, inte på bilder eller andra filtyper.

Hur får jag ballonger i sms?

Lägga till en helskärmseffekt

  1. Öppna ett nytt meddelande genom att öppna Meddelanden och trycka på knappen Skapa . Du kan också gå till en befintlig konversation.
  2. Skriv ditt meddelande.
  3. Tryck på och håll ned knappen Skicka. och sedan på Skärm.
  4. Svep till vänster för att visa helskärmseffekterna.
  5. Tryck på knappen Skicka .