:

Kan man få nytt SIM kort direkt i butik?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Kan man få nytt SIM kort direkt i butik?
  2. Var hittar jag mitt Simkortsnummer?
  3. Vad är ett Datasim?
  4. Vad är ett SIM Kortsnummer?
  5. Hur långt är ett SIM Kortsnummer?
  6. Vad är ett extra datakort?

Kan man få nytt SIM kort direkt i butik?

Beställa nytt SIM-kort Du kan även besöka någon av våra Tele2-butiker.

Var hittar jag mitt Simkortsnummer?

SIM-kortsnumret kan du hitta på baksidan av brickan du fick SIM-kortet i, alternativt kan du kontakta oss så plockar vi fram det.

  • simkort.
  • simkortsnummer.

Vad är ett Datasim?

10 Datasim är ett extra simkort avsett för Mobil- surf på andra enheter. Surfmängden delas mel- lan abonnemanget Jobbmobil Bas/ Jobbmobil Multi och samtliga Datasim. Telia Företagsavtal Extra gäller för kunder som har fler än 10 mobila abonnemang.

Vad är ett SIM Kortsnummer?

Har fått ett nytt bredband kontant SIM-kort idag. Men hur får jag reda på själva numret till kortet? För att få fram telefonnumret som tillhör kortet kan du se om det finns skrivet på det större plastkortet som du tryckte ut sim-kortet från. Om du har fått något papper med, bör numret även stå på detta.

Hur långt är ett SIM Kortsnummer?

Det nummer som finns tryckt på ditt SIM-kort är ett 19 siffror långt SIM-kortsnummer som används för att identifiera SIM-kortet men du kan inte nyttja det för att komma in i mobilen.

Vad är ett extra datakort?

Med extra datakort kan du dela din mobildata med andra enheter. De fungerar med alla våra abonnemang för mobiltelefoni och mobilt bredband.