:

Kan man se alle de film man har set på Netflix?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Kan man se alle de film man har set på Netflix?
 2. Hvordan sletter man sin historik på Netflix?
 3. Hvem har skabt Netflix?
 4. Hvor mange profiler kan man have på Netflix?
 5. Hvor kan jeg se hvad jeg har set på Netflix?
 6. Hvordan sletter jeg aktivitetslisten på Viaplay?
 7. Hvad bliver fjernet fra Netflix?
 8. Hvilket år blev Netflix grundlagt?
 9. Hvorfor opfandt man Netflix?
 10. Kan man dele YouSee med andre?
 11. Hvad er forskellen på Premium og Standard på Netflix?
 12. Kan man se hvilke enheder på Viaplay?
 13. Hvor mange kan se Viaplay på samme tid?
 14. Hvad forlader Netflix 2021?

Kan man se alle de film man har set på Netflix?

Du kan se, hvilke serier og film der er blevet set på hver profil på din konto. Gå til siden Konto i en webbrowser. Åbn indstillingerne Profil og forældrekontrol for den profil, du ønsker at se. Åbn Streamingaktivitet.

Hvordan sletter man sin historik på Netflix?

Åbn indstillingerne Profil og forældrekontrol for den profil, du ønsker at opdatere. Åbn Streamingaktivitet for den pågældende profil. På siden Aktivitet skal du klikke på ikonet for skjul ved siden af den episode eller titel, du ønsker at skjule.

Hvem har skabt Netflix?

Netflix (NASDAQ: NFLX ) er en amerikansk leverandør af online-streaming af film og tv-serier over Internettet. Netflix blev grundlagt i 1997 af Marc Randolph og Reed Hastings.

Hvor mange profiler kan man have på Netflix?

Med profiler kan personer, der bor sammen i en enkelt husstand, få deres egen, personlige Netflix-oplevelse. Du kan oprette op til fem profiler på en enkelt Netflix-konto.

Hvor kan jeg se hvad jeg har set på Netflix?

Historikken kan ses ved at gå ind på “Din Konto / Your Account” på hjemmesiden og klikke på 'Streamingaktivitet / Viewing Activity'. Her kan du se en oversigt over alt du tidligere har set på Netflix. På knappen øverst til højre kan man se hvilke film og serier man har bedømt.

Hvordan sletter jeg aktivitetslisten på Viaplay?

For at se alle titler trykker du enten på Fortsæt med at se eller på Aktivitetslisten som du finder oppe i menuen til højre under Dit navn. For at fjerne indhold fra listen fører du blot musen over det pågældende indhold og trykker på det fremkomne kryds.

Hvad bliver fjernet fra Netflix?

Hvis en serie eller film forsvinder fra Netflix i løbet af den næste måned vises en besked om titlens sidste dag på Netflix, så du ikke kommer til at gå glip af noget. På siden Detaljer under serien eller filmen. Øverst på skærmen i et par sekunder, når afspilning af episoden starter.

Hvilket år blev Netflix grundlagt?

29. august 1997, Scotts Valley, CaliforniaNetflix / Grundlagt

Hvorfor opfandt man Netflix?

1) Idéen bag Netflix opstod i 1997, fordi selskabets CEO fik en regning på 40 dollars for at aflevere en VHS-udgave af Apollo 13 for sent.

Kan man dele YouSee med andre?

Hjælp til tv og streaming Vores indholdsleverandører sætter en begrænsning på, hvor mange enheder du kan bruge YouSee Tv & Film-appen på, inden for en 30 dages periode. Du kan maksimalt bruge YouSee Tv & Film-appen på 5 forskellige enheder (Smart TV, mobil, tablet eller PC), inden for en 30 dages periode.

Hvad er forskellen på Premium og Standard på Netflix?

Netflix Standard, som byder på HD-kvalitet og indhold på to skærme ad gangen, bliver 15 kroner dyrere om måneden. Det vil sige en prisændring fra 99 kroner om måneden til 114 kroner. Netflix' dyreste abonnement – Netflix Premium – går fra at koste 129 kroner om måneden til 149 kroner.

Kan man se hvilke enheder på Viaplay?

Når du har Viaplay, kan du altid vælge den enhed, der passer dig bedst, hvad enten du foretrækker PC, Mac, iPhone, Android eller iPad. Nogle TV-modeller har også allerede Viaplay installeret i sin brugerflade, så vores udvalg er tilgængeligt med få tryk på fjernbetjeningen.

Hvor mange kan se Viaplay på samme tid?

Du må alene bruge Viaplay på op til fire forskellige enheder i hver 24-timers periode. Du kan streame indhold på maksimalt to registrerede enheder samtidigt.

Hvad forlader Netflix 2021?

Venner forlader Netflix i 2021. Efter at have været en fast del af Netflix de seneste 5 år forsvinder den nu. Men heldigvis ikke helt - i 2021 får HBO Max fingrene i Joey, Phoebe, Rachel, Ross og Monica. Alle 236 afsnit bliver tilgængelige på HBO Max fra d.