:

Hur ofta ska man serva en Rolex?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Hur ofta ska man serva en Rolex?
 2. Hur gör man rent klockarmband?
 3. Hur mycket kostar Rolex service?
 4. Var servar man Rolex?
 5. Hur gör man rent läderarmband?
 6. Vem servar Rolex?

Hur ofta ska man serva en Rolex?

Det är viktigt att regelbundet lämna in för service på en Rolex, hur ofta varierar beroende på hur mycket den används och vad det är för modell, men du bör serva ditt exklusiva armbandsur minst var tionde år.

Hur gör man rent klockarmband?

Använd ljummet vatten tillsammans med tvål och borsta armbandet försiktigt. Låt det torka liggandes på en handduk. Mesh-armband - Använd ljummet vatten tillsammans med tvål och borsta armbandet försiktigt. Använd en tandborste eller liknande för att komma åt i de små utrymmena på bandet.

Hur mycket kostar Rolex service?

Vi kan ge ett exakt pris på klockan endast efter att vi har undersökt klocka. Ett ungefärlig pris på service av en analog automatisk klocka är 30 kronor.

Var servar man Rolex?

VI SERVAR DIN INVESTERING Vår service startar alltid med att vi noggrant testar och går igenom mekanismen för att sedan ge ett förslag på åtgärder samt kostnad. Vår verkstad är i nivå med urtillverkarnas egna, därför är vi auktoriserad serviceverkstad för Rolex, Breitling, Chopard, Omega samt Longines.

Hur gör man rent läderarmband?

Vid behov kan du fukta trasan lätt med vatten. Läderarmband står inte emot svett eller vatten. Att blötlägga dem orsakar missfärgning eller annan skada. Torka försiktigt bort överflödig fukt med en torr trasa som inte repar eller luddar och låt armbandet lufttorka.

Vem servar Rolex?

Enström utför service på klockor för samtliga varumärken i vårt sortiment, bland annat service på Jaeger-Lecoultre, Rolex och Omega klockor....När du lämnar in en klocka för service hos oss ingår alltid:

 • Rengöring urverk.
 • Polering av boet.
 • Polering av glasring.
 • Polering av länk.
 • Byte av samtliga packningar.