:

Vem äger Facebook och Instagram?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vem äger Facebook och Instagram?
  2. Hur mycket betalade Facebook för Instagram?
  3. Vem är Facebooks ägare?
  4. Vilken mobilapp för fotodelning köptes av Facebook?
  5. Vilken mobilapp för fotodelning köptes av Facebook 2012?
  6. Är Facebook kopplat till Instagram?

Vem äger Facebook och Instagram?

Facebook är ett socialt medium eller en social nätverkstjänst som skapades i februari 2004 och numera drivs och ägs av Meta Platforms, som också äger bland annat Instagram och Whatsapp.

Hur mycket betalade Facebook för Instagram?

När Facebook köpte Instagram för en 8 miljarder kronor trodde nog alla att Mark Zuckerberg var galen. Men nu, några år senare, har Instagram blivit en riktig kassako. Instagram kommer bara i år dra in intäkter på mellan 64 till 72 miljarder kronor.

Vem är Facebooks ägare?

Mark Zuckerberg, vd och medgrundare Facebook, grundade nätverket 2004 när han pluggade på Harvard.

Vilken mobilapp för fotodelning köptes av Facebook?

Tidigare i våras köpte sociala medier-jätten Facebook upp fotoappsföretaget Instagram för hisnande 1 miljard dollar. Nu kommer Facebooks egen fotoapp, som man har valt att ge namnet Facebook Camera. Med appen kan du enkelt fota och sedan applicera olika filter på bilden innan du laddar upp den i ditt flöde.

Vilken mobilapp för fotodelning köptes av Facebook 2012?

Det här är Instagram Ett socialt nätverk för att dela bilder med varandra. Grundades 2010 och köptes av Facebook 2012. Används mest som mobilapp. Enligt användarvillkoren måste den som skapar en egen profil vara minst 13 år.

Är Facebook kopplat till Instagram?

När du ansluter ditt Instagram-konto till din Facebook-profil kan du dela innehåll som händelser och inlägg direkt från Instagram till Facebook. Tänk på att du endast kan ansluta din profil från Instagram-appen för Android- eller iOS-enheter.