:

Hur många går på Östra gymnasiet?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Hur många går på Östra gymnasiet?
 2. Hur är Östra gymnasiet?
 3. Vad är Antagningskansliet?
 4. Hur många elever går på Östra?
 5. Hur många elever går på Klara Östra?
 6. Hur mycket merit måste man ha för att komma in på Östra Real?
 7. Hur ser man Gymnasieantagningen?
 8. Hur ser man preliminära?
 9. Vilka går på Östra Real?
 10. Är Östra Real bra?
 11. Har klara teoretiska Matkort?
 12. Hur många elever går på Klara Södra?

Hur många går på Östra gymnasiet?

Östra gymnasiet är en medelstor gymnasieskola med cirka 870 elever i Huddinge kommun.

Hur är Östra gymnasiet?

Östra Gymnasiet är en fin skola med trevlig miljö. Lärare och elever är trevliga och man känner sig alltid trygg i skolan. Dessutom är majoriteten av eleverna studiemotiverade och många lärarna är motiverade till att lära ut så mycket som möjligt för att eleverna ska få så bra resultat i skolan som möjligt.

Vad är Antagningskansliet?

Det finns sex antagningskanslier i Skåne och västra Blekinge som har hand om antagningen till alla gymnasieskolor i området. Varje kansli ansvarar för ett visst antal kommuner. Kontakta det antagningskansli som har hand om din hemkommun.

Hur många elever går på Östra?

Östra gymnasiet är en kommunal gymnasieskola med 870 elever i Trångsund/Skogås i Huddinge Kommun - endast 20 minuter från Stockholm city, 17 från Södra station, ca 12 från Älvsjö/Årstaberg och 10 minuter från Västerhaninge. På Östra får du en gedigen gymnasieutbildning med många möjligheter och innovativa idéer.

Hur många elever går på Klara Östra?

Antalet elever på skolan ökade under 20 till 381 st. Andelen elever på skolan som tog examen med grundläggande behörighet minskade samtidigt från 82.7% till 82.7%. Den genomsnittliga betygspoängen minskade från 12.9 till 12.9.

Hur mycket merit måste man ha för att komma in på Östra Real?

Stockholm. Gymnasieantagningen 2020 var antagninspoängen 312.5 poäng (11st B och resten A) för Naturvetenskapsprogrammet NA - Naturvetenskap på Östra Reals gymnasium. Genomsnittspoängen på programmet är 322.5 poäng (7st B och resten A).

Hur ser man Gymnasieantagningen?

Resultatet av slutliga antagningen visas på Gymnasieantagningens webbplats.

Hur ser man preliminära?

Du loggar in på webben och ser ditt preliminära antagningsbesked. Det står vilket program och vilken skola du är preliminärt antagen till.

Vilka går på Östra Real?

Östra Real har 1 170 elever från hela Stockholm. På det naturvetenskapliga programmet kommer en majoritet, ca 60 procent, av eleverna från Stockholms ytterstad. På ekonomi och juridik är fördelningen omvänd. Här kommer en majoritet av eleverna från innerstan.

Är Östra Real bra?

Snittbetyg: 3,6. Baseras på 44 recensioner. Jag har nu gått snart två år här på Östra och kan start säga att denna skola inte är bra för dig som vill få bra betyg eller kompisar för den delen. Jag gick från att vara A elev i 9an i en redan högpresterande skola, till att snitta bara D:n och C:n.

Har klara teoretiska Matkort?

Liten skola där alla känner varandra vilket gör att man känner sig trygg. Har inte haft problem med skolan eller lärarna. Luncherna är goda då vi har matkort och får själva välja vad vi vill äta.

Hur många elever går på Klara Södra?

Naturvetenskapsprogrammet

År
Totalt antal studerandecirka 902021/22
Genomsnittlig betygspoäng15,42020/21
Andel behöriga till högskola100,02020/21
Andel med examen inom 3 år83,92018/19