:

Vad kallas en person som kan allt?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Vad kallas en person som kan allt?
 2. Är en enstaka korsord?
 3. När något är till ända?
 4. När skriver man ända eller enda?
 5. Har fans korsord?

Vad kallas en person som kan allt?

Kanske har du en kollega eller chef som kan allt, vet allt och redan provat allt. Och som kommer med tips du inte bett om. Att välja sina strider och sätta tydliga gränser är viktigt för att ha en bra relation med en besserwisser.

Är en enstaka korsord?

Synonymer till enstaka

 • enskild, för sig, fristående, isolerad, ensam, singel, enda, ynka; spridd, sporadisk, en och annan, några få motsatsord. sammanhängande, regelbunden.
 • Användarnas bidrag. fåtal.

När något är till ända?

I fallet med enda och ända så är det kontexten runt ordet som bestämmer om det är rättstavat eller inte. Enda använder vi när vi vill sätta något som exklusivt – som ”Du är den enda för mig.” Ända har istället med slut eller avslut att göra – ”Allting har en ända men korven den har två.”

När skriver man ända eller enda?

Ordet enda hänger ihop med räkneordet en. I exemplet "... det är det enda jag tycker om" sägs alltså att exemplets "jag" bara tycker om en sak, "det". Ordet ända hör ihop med någonting som tar slut.

Har fans korsord?

Synonymer till fan

 • djävul, djävulen, hin håle, hin onde, hin, den onde, den lede, satan, ondskans furste, Lucifer; jäveln, tusan, fanken, fasen; sate, rackare, fähund. motsatsord. Gud; idol.
 • [fänn el. fann] ...
 • del av fågelfjäder, yta av fjäderstrålar.
 • Användarnas bidrag. adoratör,