:

Hur använder man grodan i Candy Crush?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man grodan i Candy Crush?
  2. Hur ger man liv i Candy Crush?
  3. Hur får man bort körsbär i Candy Crush?
  4. Hur får man inslagna karameller i Candy Crush?
  5. Hur många banor är det på Candy Crush?

Hur använder man grodan i Candy Crush?

Vad är grodan till för i Candy Crush Saga Signalen som spelet ger oss för att verifiera att det inte längre kan sluka mer godis av samma färg, är genom några ljusa cirklar runt grodan. Efter att ha använt den på den andra brädet, kommer att ändra färg och krympa igen, för att användas igen med godis av annan färg.

Hur ger man liv i Candy Crush?

Om du har kopplat ditt spel till Facebook kan du be om extraliv från dina Facebookvänner som också spelar spelet. Om du inte ansluter till Facebook eller helst inte vill be dina vänner om liv, uppmanar vi dig att skapa en King-profil istället.

Hur får man bort körsbär i Candy Crush?

Körsbär på toppen eller tomma formar, du måste bli av med hela kakan och dessutom ta bort omslaget. Tips: De kan tas bort genom matchningar intill och med boosters/explosioner.

Hur får man inslagna karameller i Candy Crush?

Inslagna karameller är en typ av specialkarameller som du får genom att matcha likafärgade godisbitar i formen av bokstaven T eller L. Efteråt dyker det upp en inslagen karamell. Om du matchar den med två eller fler godisbitar med samma färg spränger den bort en 3 x 3 rutor stor fyrkant.

Hur många banor är det på Candy Crush?

Och nya utmaningar behövs det sannerligen när King nu närmar sig byggandet av bana 3.000. Enligt speljättens statistik har Candy Crush-spelen laddats ned 2,7 miljarder gånger och de globala användarna har tillsammans spelat över 1.000 miljarder (!)