:

När kan man lacka efter primer?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. När kan man lacka efter primer?
  2. Vad är plast primer?
  3. Kan man slipa plast?
  4. Hur slipar man kåpor?
  5. Hur man lackar?
  6. Vad är kåpor på moped?

När kan man lacka efter primer?

Den ger ett bra rostskydd och fäste för färgen. Den är något fyllande och går att lackera på direkt utan att lägga på annat. Finns även som vått i vått, dvs lägg på epoxy och efter ca 40 - 60 min går ytan att lackera på utan att mellanslipa.

Vad är plast primer?

Används för att ge ökad vidhäftning vid lackering, stenskottsskyddsbehandling eller spackling på hårda till halvhårda plastdetaljer.

Kan man slipa plast?

Beskrivning. Mirka Mirox 2mm är ett sandpapper lämpligt till slipning av trä, metall, färg, lack, komposit och plast. Mirox har en rivstark pappersrygg och effektiva slipmineraler av aluminiumoxid som ger en hög effektivitet och fint repmönster.

Hur slipar man kåpor?

glöm inte att använda slipgrund elelr sprayspackel och slipa ner det innan du lackar. man ska inte lacka direkt på plasten. Man vill egentligen ha så grov yta som möjligt för att lacken ska fästa, men den får inte vara så grov så det syns igenom. 600 brukar vara minimun för att lacken ska täcka slipreporna.

Hur man lackar?

Lär dig lackera rätt

  1. GRUNDARBETET.
  2. Slipning. Grundarbetet är det viktigaste delen ut av lackeringen. Utan ett bra grundarbete går lackeringen åt skogen. ...
  3. Spackling. Vid repor och sprickor så ska det spacklas. Använd glasfiberspackel vid grovare sprickor. ...
  4. Hantering av sprayburkar.

Vad är kåpor på moped?

Här har vi samlat alla olika sorters kåpor med mera till din moped eller Scooter. Antingen du behöver en batterikåpa, en frontkåpa, en fästplatta till din packlåda, en sidokåpa till din moped med mera hittar du det här.