:

Är det något fel på Viasat?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Är det något fel på Viasat?
  2. Vad händer med Viasat?
  3. Varför hackar Allente?
  4. Varför funkar inte Allente-appen?
  5. Har Viaplay tekniska problem?
  6. Varför krånglar Viaplay?
  7. Kan inte logga in på Allente app?
  8. Kan inte logga in i Allente app?

Är det något fel på Viasat?

Ring vår talsvarstjänst på 08-56 20 33 00 för aktivering av programkortet och tv-boxen. Gör en systemåterställning av tv-boxen. Skicka en signal via Min sida. På Min sida kan du även se ditt nuvarande tv-paket.

Vad händer med Viasat?

13 april slår sig två av Sveriges ledande tv- och bredbandsleverantörer samman. Då går Viasat och Canal Digital samman och blir Allente. Tillsammans kommer man att bli en av nordens största tv-leverantörer, som når över en miljon användare via parabol och fiber.

Varför hackar Allente?

Varför upplever jag att bilden hackar eller fryser fast när jag streamar? Det beror oftast på ett fel med internet, dålig eller svag internetuppkoppling eller hög trafik på nätverket du är uppkopplad på.

Varför funkar inte Allente-appen?

Har du aktiverat “automatiska uppdateringar” för dina appar/vissa av dina appar så ändras Canal Digital-appen till Allente-appen automatiskt. Leta efter en orange ikon med vit text där det står "All", eller skriv ”Allente” i sökfältet på din mobil mobil/surfplatta/Apple TV etc.

Har Viaplay tekniska problem?

Prova en annan enhet eller webbläsare Du kan prova att titta på Viaplay på en annan enhet som vi stödjer. Du kan se en samtliga enheter som vi har stöd för här. Om du tittar på en PC/Mac-dator kan du också prova att byta till en annan webbläsare.

Varför krånglar Viaplay?

Buffringsproblem är allt som oftast nätverksrelaterade och därför är det bra att säkerställa att nätverket fungerar som det ska. Vi på Viaplay använder oss av Adaptive Streaming vilket innebär att om internetuppkopplingen eller -hastigheten är instabil kommer kvaliteten på strömmen justeras automatiskt.

Kan inte logga in på Allente app?

Tryck på "Glömt ditt lösenord". Fyll i den emailadress du skapade ditt konto med och tryck på "Skicka". Inom kort får du ett email med instruktioner för att byta lösenord.

Kan inte logga in i Allente app?

Gå till Smart Hub på din Samsung Smart TV. Sök efter Allente-appen (För Samsung Smart TV heter appen Canal Digital). Ladda ner appen och tryck på ”Logga in”. Följ länken och logga in via mobilen.