:

Hur länge är en paintball match?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge är en paintball match?
  2. Hur ont gör det att bli träffad av paintball?
  3. Hur många måste man vara för att spela paintball?
  4. Hur man spelar paintball?
  5. Hur gammal måste man vara för att få spela paintball?
  6. Kan man träna paintball?
  7. Var kan man köpa paintball vapen?
  8. Var får man skjuta paintball?

Hur länge är en paintball match?

Hur länge varar en match? Det beror på antalet spelare som är på banan samtidigt och hur våghalsiga dessa spelare är. I genomsnitt så tar ett spel mellan 5-12 minuter.

Hur ont gör det att bli träffad av paintball?

Ja det kan göra ont, beroende på skjutavstånd. Kulan har en utgångshastighet på ca: 300 km/h eller ca: 90 m/s. Om man blir träffad på nära håll så känns det. Men det är lite det som är spänningen.

Hur många måste man vara för att spela paintball?

Q: Hur många måste vi vara för att spela paintball? A: Ni kan vara färre och betala för minimum antalet om ni vill. Minst 8 st utomhus, minst 6 st inomhus.

Hur man spelar paintball?

Ni delas in i två lag som startar i sin bas på var sin sida av banan. I er bas står er flagga som ni skall försvara. För att vinna skall ni skjuta ut alla i motståndarlaget, eller stjäla motståndarlagets flagga och föra den tillbaka till er bas. Om man blir träffad är man ute ur spelet.

Hur gammal måste man vara för att få spela paintball?

Hur gammal måste man vara för att få spela? Man måste vara 18 år. Du som är mellan 15-18 år måste ha ett intyg ifrån målsman.

Kan man träna paintball?

Vill du lära dig och utvecklas som en Paintball spelare? Nu har du en grym chans att träna/spela med SM spelare och vinnare!

Var kan man köpa paintball vapen?

Hos Wizeguy hittar du allt inom paintball, allt från markörer och tillbehör till masker och kläder. Vi har jobbat med paintball sedan 2003 och erbjuder ett av Sveriges största sortiment. Allt från de häftigaste tävlingsmarkörerna till de enklast nybörjar kiten. Det gör att vi har det bästa inom paintball-utrustning.

Var får man skjuta paintball?

Om man inte har fyllt 18 år men vill skjuta med paintballvapen inom ett planbebyggt område krävs det dock att man har tillstånd för det. Om man vill ha ett sådant måste man kontakta polisen. Det kommer då att ställas frågor som vad man vill skjuta på, hur man ska skydda omgivningen och liknande.