:

Kan man få upp samma person på tinder?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Kan man få upp samma person på tinder?
  2. Kan man ta bort en match på tinder?
  3. Vad händer om man tar bort en matchning på tinder?
  4. Hur återställer man matchningar på tinder?
  5. Kan man matcha med någon man matchat?

Kan man få upp samma person på tinder?

Du kanske ser någons profil igen om de har raderat sitt konto och beslutat sig för att komma tillbaka eller om du har svept med en dålig nätverksanslutning.

Kan man ta bort en match på tinder?

Ta bort matchningar Öppna chatten med personen > tryck på sköld- (iOS) eller ellipsikonen (android) i det övre högra hörnet > Ta bort matchning.

Vad händer om man tar bort en matchning på tinder?

När du avmatchar någon kommer du att försvinna från deras matchningslista och de kommer att försvinna från din. För att avmatcha någon går du till profilen för din matchning > tryck på menyikonen (ellipsikonen) i det övre högra hörnet > Avmatcha. Observera att avmatcha är en permanent åtgärd.

Hur återställer man matchningar på tinder?

Även om du har Discovery avstängd kan du fortfarande se och skriva till dina matchningar. Obs: Även när Discovery är avstängd kan personer du redan har gillat se din profil och gilla dig tillbaka; detta innebär att du kan få nya matchningar medan du har Discovery avstängd.

Kan man matcha med någon man matchat?

För att avmatcha någon öppnar du chatten med den personen > trycker på flaggikonen (iOS) eller ellipsikonen i det övre högra hörnet > Avmatcha. När du avmatchar någon försvinner de från din matchningslista och du försvinner från deras. Att avmatcha är en permanent åtgärd.