:

Får man ta med Elscooter på tåget?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Får man ta med Elscooter på tåget?
  2. Hur många väskor får man ha på tåg?
  3. Får man ta med Elscooter på SJ?
  4. Kan man flyga med elsparkcykel?
  5. Får man ta med sig elsparkcykel?
  6. Får man ta med elsparkcykel på ICA?

Får man ta med Elscooter på tåget?

I mån av plats får du ta med dig segway/elscooter/elsparkcykel/kickbike. Hopfällbar cykel, elsparkcykel, kickbike eller liknande räknas som handbagage om de är maximalt hopfällda under resan. I mån av plats får du ta med en tandemcykel per person på Öresundståg och Pågatåg (inte Krösatåg av säkerhetsskäl).

Hur många väskor får man ha på tåg?

Du kan ta med dig handbagage, såsom en handväska och kamera, samt två resväskor (högst 100 x 60 x 40 cm) utan extra avgift. Om det finns plats på tåget kan du mot tilläggsavgift ta med dig högst två extra väskor.

Får man ta med Elscooter på SJ?

Elsparkcykel eller mindre resecykel: ska fällas ihop och förvaras i bagageställ eller på golvet vid ditt säte. Elsparkcykel eller mindre resecykel får inte placeras på hatthyllan ovanför din plats. Laddning av stora litiumbatterier.

Kan man flyga med elsparkcykel?

Elektriska cyklar räknas som farligt gods och får inte tas med ombord på något av flygbolagen. Har man ingen cykelväska är det även ett krav att man vrider styret ett kvarts varv, monterar bort pedalerna samt minskar däcktrycket eller släpper ur all dess luft.

Får man ta med sig elsparkcykel?

Ej tillåtet att ta med ombord. Det är tillåtet att ta ombord elsparkcyklar som är hopfällbara på fordon i UL-trafik. Detta gäller på stadsbuss, regionbuss och Upptåget. De tillåtna måtten är max 120 cm i hopvikt läge och vikten får max vara 15 kg.

Får man ta med elsparkcykel på ICA?

Ännu har ingen olycka hänt, men både kunder och anställda är upprörda. Vi har tagit upp frågan med ledningen, men de vill inte förbjuda elsparkcyklar i butiken. Trampcyklar och skateboard är förbjudna, men dessa motorfordon är tydligen välkomna.