:

Kan man skicka blommor utomlands?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Kan man skicka blommor utomlands?
 2. Vad kostar det att skicka blommor utomlands?
 3. Kan man skicka blommor till Finland?
 4. Kan man skicka blommor till USA?
 5. Hur gör man för att skicka blommor till begravning?
 6. Kan man Blommografera?
 7. Vad kostar det att skicka blommor till England?
 8. Hur gör man en Sorgbukett?
 9. Vad kostar det att skicka blommor till begravning?

Kan man skicka blommor utomlands?

Skicka blommor utomlands med interflora Från Sverige är det vanligast att skicka blommor till Norge, Danmark, Finland och Storbritannien (England). Men det är också vanligt att skicka blommor till Tyskland, Frankrike, Italien och framför allt till alla svenska semesterfirare i Spanien.

Vad kostar det att skicka blommor utomlands?

Vad kostar det att skicka blommor utomlands? Skicka blommor utomlands gör du på samma smidiga sätt som vid en inhemsk beställning. Hos Interflora och Flowerhouse tillkommer en avgift på 99 kronor för en utlandsförmedling. Hos Euroflorist varierar kostnaden beroende på land, men överstiger aldrig 100 kronor.

Kan man skicka blommor till Finland?

Skicka blommogram till Finland med Interflora. Leverans samma vardag vid beställning före kl 12.00. Till vissa mindre orter i Finland tar det ibland upp till två vardagar innan leverans kan ske.

Kan man skicka blommor till USA?

I dagsläget erbjuder Interflora, Euroflorist och Flowerhouse leverans direkt till dörren i USA. De kan förmedla din beställning minst lika snabbt som de amerikanska ombuden eftersom de samarbetar med landsomfattande nätverk av florister i USA.

Hur gör man för att skicka blommor till begravning?

Om du beställer blommor hos en florist kan du be om att få dem levererade till begravningen. Blomsterarrangemangen brukar sedan placeras ut runt kistan eller urnan av ceremonivärden, de anhöriga eller floristen. Om du har beställt en handbukett så kan även den levereras direkt till lokalen.

Kan man Blommografera?

Fördelar med att blommografera Du kan skicka en blomma till någon som bor 100 mil ifrån dig och mottagaren får den samma dag. Det är lokala blomsterhandlare som ser till att buketten binds och levereras till den du önskar.

Vad kostar det att skicka blommor till England?

 • Högtider.
 • Buketter under 300 kr.
 • Buketter 300-400 kr.
 • Buketter från 400 kr.

Hur gör man en Sorgbukett?

Handbukett. Det är vanligt att man har med sig en enkel handbukett till begravningen. Handbuketten består ofta av en ros med en grön kvist, men det går förstås bra med vilken sorts blomma som helst. Handbuketten läggs på kistan eller i graven när man tar sitt personliga farväl.

Vad kostar det att skicka blommor till begravning?

ca 750 kr – Låg sorgdekoration (ca 50 cm i diameter) med säsongsblommor i valfri färg och vissa valfria blommor. ca 1000 kr – Hög dekoration (ca 70 cm hög) med säsongsblommor i valfri färg och vissa valfria blommor. ca 1500 kr – Blomsterkrans med mycket grönt eller en hortensiakrans (ca 45-50 cm i diameter).