:

Hur mycket kostar det att åka tåg till Amsterdam?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar det att åka tåg till Amsterdam?
  2. Hur lång tid tar det att åka tåg till Amsterdam?
  3. När ska man åka till Amsterdam?
  4. Hur ta sig från Schiphol till Amsterdam?
  5. Vad kostar det att åka tåg till Italien?

Hur mycket kostar det att åka tåg till Amsterdam?

En genomsnittlig biljett från Stockholm till Amsterdam kostar omkring 1653 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 1246 kr.

Hur lång tid tar det att åka tåg till Amsterdam?

Hur lång tid tar det att resa från Stockholm Central till Amsterdam C ? Den genomsnittliga restiden mellan Stockholm Central och Amsterdam C är 17 timmar 20 minuter . I genomsnitt går 16 tåg per dag mellan Stockholm Central och Amsterdam C . Det första tåget lämnar Stockholm Central vid 05:02 och det sista vid 23:02 .

När ska man åka till Amsterdam?

1 april funkar nog bra - för ibland kommer våren tidigt och ni kan ju ha tur! ;) Men det är precis i slutet av blåsig period - så det är nog jacka på trots allt! Om ni vill åka just på våren rekommenderar jag att ni åker i Maj. Åtminstone med tanke på värme och uteserveringar.

Hur ta sig från Schiphol till Amsterdam?

Cirka 170 tåg per dag kör rutten mellan Amsterdam Schiphol flygplats och Amsterdam-Centraal. Det tar vanligtvis 17 minutes för att köra sträckan på 12 km. Det kan dock ta så lite som 13 minutes med de snabbaste tågen om du vill komma dit så snabbt som möjligt.

Vad kostar det att åka tåg till Italien?

Priset för tågbiljetten börjar på 26 euro. Ett bekvämt resealternativ är att åka nattåg med "ÖBB nightjet". Resa med dagtågsförbindelse med en restid på 06:50 timmar. Priset för tågbiljetten börjar på 26 euro.