:

Vad är bokningsbekräftelse?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vad är bokningsbekräftelse?
  2. Vad gäller vid ombokningsbar biljett?
  3. Hur länge kan man åka på reskassa?
  4. Hur ser en bokningsbekräftelse ut?
  5. Hur får jag min biljett SAS?
  6. Hur lång telefonkö SAS?

Vad är bokningsbekräftelse?

Bokningsbekräftelse är det dokument som skickas till dig när en bokning har gjorts. Det är inte alltid detsamma som biljett- eller resedokument.

Vad gäller vid ombokningsbar biljett?

Tjänsten ”Ombokningsbar biljett” tillåter dig att boka om dina flygbiljetter även när de inte är ombokningsbara enligt flygbolagens regler. Tänk på att alla ombokningar sker i mån av plats och att din ombokning endast kan ske med samma flygbolag som skulle ha utfört den ursprungliga flygresan.

Hur länge kan man åka på reskassa?

En biljett med reskassa är giltig 1 timme om resan omfattar en zon. Om resan omfattar två eller fler zoner är biljetten giltig i 2 timmar. Vid byte ”blippar” du ditt kort. Så länge övergångstiden inte löpt ut dras inga nya pengar från ditt kort.

Hur ser en bokningsbekräftelse ut?

Ditt bokningsnummer är din bekräftelse på resan och lämnas inte ut på annat sätt än vid din bokning. Skriv upp numret så du har det tillgängligt. Det är viktigt att stavningen av ditt namn på resebeviset/biljetten överensstämmer med passet. Observera att bokningsbekräftelse ej anses som biljett.

Hur får jag min biljett SAS?

Gå till Mina bokningar. Sök efter din bokning med hjälp av ditt efternamn och din bokningsreferens.

Hur lång telefonkö SAS?

– Åtta timmar låter väldigt länge, men är det någon som säger så så kan det mycket väl vara så. Vi har ju olika typer av medlemskap, för våra Eurobonusmedlemmar till exempel. Är du inte medlem så går de som är exempelvis guldmedlemmar före i kön. Vårt lojalitetsprogram i Eurobonus bygger lite på det.