:

Kan man duscha med Fitbit Inspire 2?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Kan man duscha med Fitbit Inspire 2?
  2. Hur startar man Fitbit Inspire HR?
  3. Hur funkar Fitbit Inspire 2?
  4. Hur fungerar Fitbit Inspire HR?
  5. Kan man ringa med Fitbit Versa 2?

Kan man duscha med Fitbit Inspire 2?

Kan jag bära min Fitbit​enhet i duschen, bubbelpoolen eller bastun? Även om det kan vara ok att duscha med våra vattentåliga enheter, minskar inte risken för exponering för tvålar, schampon och balsam, vilket kan orsaka långvariga skador på din enhet och kan orsaka hudirritation.

Hur startar man Fitbit Inspire HR?

Tryck på knappen på laddningskabeln 3 gånger inom några sekunder med en kort paus mellan tryckningarna. Knappen är placerad i slutet av laddningskabeln som är ansluten till din dator. När du ser Fitbit-logotypen och aktivitetsarmbandet vibrerar, betyder det att aktivitetsarmbandet har startats om.

Hur funkar Fitbit Inspire 2?

Fitbit Inspire 2 är ett användarvänligt aktivitetsarmband som är utformat för att uppmuntra dig, fira dina framsteg och hålla dig på rätt spår med pulsspårning, Active Zone Minutes, upp till 10 dagars batteri och mer. Slå på och ladda din enhet.

Hur fungerar Fitbit Inspire HR?

Inspire HR vibrerar och skärmen blinkar när du når ditt mål. Mer information finns i Hur spårar jag min aktivitet med min Fitbit-enhet? Förlita dig på SmartTrack. Din enhet upptäcker och registrerar automatiskt aktiviteter som är minst 15 minuter långa.

Kan man ringa med Fitbit Versa 2?

För att ta emot ett samtal, nudda den gröna telefonikonen på klockans skärm. För att apparna ska kunna komma åt Internet måste telefonen vara i närheten, Fitbit-appen måste köras i bakgrunden och Bluetooth måste vara aktiverat. Prata in i din klocka för att prata med den andra personen.