:

Hur lägger man upp en utbildning?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Hur lägger man upp en utbildning?
 2. Vad är en Webbkurs?
 3. Vad kostar Coursio?
 4. Kan man läsa mer än 45 hp?
 5. Vilka kan gå en kurs i Takk?
 6. Kan du ange några metoder för kompetensutveckling?
 7. Varför får man inte läsa mer än 45 hp?

Hur lägger man upp en utbildning?

Fem tips för dig som ska sätta ihop en kurs

 1. Varför? Första steget är att ställa dig frågan om varför du håller en utbildning. ...
 2. Relevans. Vad behöver dina kursdeltagare veta för att kunna utföra sitt jobb bättre? ...
 3. Mål. Sätt beteendemål och utgå från dem när du designar kursen. ...
 4. Övningar. ...
 5. Berättelser.
BE

Vad är en Webbkurs?

Att gå en webbkurs är smidigt för den som inte kan infinna sig på en viss ort eller plats där kursen ges. En webbkurs utförs på distans och är ofta inte tidsbundna. Webbkursen kan innehålla allt från yoga till första hjälpen.

Vad kostar Coursio?

Utbildningen kostar 4 900 kronor inkl. moms. För att gå MI webbutbildning behöver du skapa ett kundkonto här hos Coursio, tjänsten som vi använder för våra webbkurser- och utbildningar. Kundkontot innehåller din e-post samt för och efternamn.

Kan man läsa mer än 45 hp?

Du kan högst läsa 45 högskolepoäng per termin Du får läsa flera kurser eller program samtidigt om du vill, så att du läsermer än heltid. Som mest kan du bli antagen till 45 hp per termin. När du blivit antagen till 45 hp stryks de utbildningar som du satt längre ner.

Vilka kan gå en kurs i Takk?

Till vem riktar sig den här kursen? Kursen riktar sig till alla som vill lära sig använda tecken. Du kan till exempel vara anhörig eller personal till barn, ungdomar och vuxna med kommunikationssvårigheter.

Kan du ange några metoder för kompetensutveckling?

Kompetensutveckling – för en bättre karriär Det finns en mängd olika tillvägagångssätt och metoder för just fortbildning, som till exempelvis konsultation, coaching, allmän praxis, lektioner, mentorskap eller reflekterande betraktning. Idag finns det flertalet definitioner av orden kompetens och kompetensutveckling.

Varför får man inte läsa mer än 45 hp?

Har du exempelvis satt en kurs på 30 hp i första hand och en kurs på 15 hp i andra hand, kan du inte bli antagen till den kurs på 7,5 hp som du satt i tredje hand, eftersom du då går över gränsen 45 hp. Om du blivit antagen till 45 högskolepoäng (hp) kan du stå som reserv till maximalt 165 hp.